RAZLOZI ZA PREKID, Nikola Slamić

RAZLOZI ZA PREKID, Nikola Slamić

SKU: WPPR-120007

6,64  (50,03 kn)

Autor: Nikola Slamić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Iako je sve krenulo kao interna šala na popularnoj društvenoj mreži, razlozi za prekid završili su ukoričeni u ovoj knjizi. Zbirka je to ironičnih ideja koje predstavljaju nepodnošljive navike i osobine “boljih” polovica.
Nevjera, treća osoba, razilaženje u mišljenjima o esencijalnim pitanjima razlozi su za prekid koji su „opjevani“ nebrojeno puta, no što je sa svakodnevnim sitnicama koje isto tako mogu srušiti idealnu sliku partnera? Ova nevelika kolekcija duhovitih situacija donosi upravo takve razloge i većinu bi čitatelja trebala nasmijati, a neki će možda i pronaći razloge njihovih neuspjelih (bivših) veza.

Bilješka o autoru:

Rođen 12.08. 1987 u Splitu. Završio Opću gimnaziju u Splitu te se seli u Zagreb, gdje završava Menadžment tržišnih komunikacija. Živi i radi u Splitu kao urednik portala www.splitculture.hr

Ključne riječi: ljubav, prekid veze, knjiga,

E-mail: Nikola Slamić

Naslov: Razlozi za prekid
Autor: Nikola Slamić
Broj stranica: 56
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-336-022-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.