ZARA, Jure Karamarko

ZARA, Jure Karamarko

SKU: W-0730

7,95  (59,90 kn)

Autor: Jure Karamarko

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

S toliko je emocija i dubine u ovom romanu Jure je opisao jednu ljubav i još jednu ljubav, pa onda jednu zajedničku ljubav, pa ćete ga pročitati onako kako ga je Jure očito i napisao – u jednom dahu. I vjerojatno sa suzama u očima.

Suze tuge, suze sjete, suze sreće i suze ponosa.

Sve to uhvatiti u odnosu dvoje mladih i odnosu njihove međusobne ljubavi s onom zajedničkom prema klubu, to je djelo majstora.

Djelo koje će razumjeti oni koji su barem jednom čuvali neku dragocjenu uspomenu u srcu, džepu, novčaniku ili ladici – sasvim svejedno.

Bilješka o autoru:

Bilo bi glupo i uvredljivo napisati da je Jure Karamarko u ovom trenutku aktivni navijač koji, eto, piše navijačke romane. Slijedom mnogih životnih okolnosti posljednjih godina, Jure se u svojim temama, knjigama, blogovima i tekstovima postavlja samo kao onaj koji novinarski pristupa navijačkoj tematici. Drži tu stranu u svojim tekstovima i temi i analizira ih sa strane – navijačkim očima. Već neko vrijeme kao navijač nije aktivan, ali je intenzivno angažiran u javnom pisanju i javnoj obrani navijačkog poretka u zemlji gdje isti taj svijet pljuje više od četiri milijuna ljudi.

Preko nekadašnjeg bloga Ispod tepiha prije puno godina, pa bloga Zadnji trzaj, koji je tada čak otisnut u knjigu, sve do bloga Od subote do subote, razvijao se stil pisanja za specifičnu navijačku publiku.

Prvi navijački roman koji je Jure napisao naslovljen je Grafičar i pročitan je nekoliko tisuća puta. Nakon Grafičara Jure je napisao i nastavak i dao mu ime Genova. Iza toga je napisao zreliji roman Kradljivci snova te svakim sljedećim uratkom popravlja i nadograđuje svoj stil pisanja u tom navijačkom žanru. Nakon Kradljivaca snova Jure je objavio roman Posljednja generacija istoka, a niti mjesec dana kasnije romane ZARA i PADOBRAN.

Ključne riječi: Ljubav, zadar, strast, tuga, patnja, emocija, romantika, tornado, jure, karamarko

E-mail: Jure Karamarko

Naslov: Zara
Autor: Jure Karamarko
Broj stranica: 76
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-461-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.