VLAHOVE PRIČE U IZOLACIJI, Ana Bašić

VLAHOVE PRIČE U IZOLACIJI, Ana Bašić

SKU: W-1214

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

VLAHOVE PRIČE U izolaciji su zgode dječaka po imenu Vlaho, koji istražujući svijet kao i svako dijete oko sebe. Vlaho se nalazi u izolaciji kao rezultat Covida 19. Slikovnica, odnosno tekst je napisan u stihu, što u biti plijeni dječju pozornost. Priča je po sadržaju i edukativna i stimulativna.
Dječja poezija ili proza, no za ranu dob od velikog je značaja za svaku sredinu, pogotovo kada je u ovakvim događajima uključena interakcija autora i djece. Osim toga ovakve slikovnice se lako prerađuju u igrokaze.

Bilješka o autorici:

ANA BAŠIĆ je rođena u Dubrovniku 20. lipnja 1961.godine. Studiji umjetnosti, književnosti, prava. Predsjednik ULIPUD-a, USUD-a Ana Bašić i voditelj KUS-a. Prva zbirka poezije je objavljena 1978.g.Dio je svjetske književne akademske zajednice – žirirano među 100 najboljih pjesnika na svijetu. Iza sebe ima 215 skupnih i 41 samostalnu izložbu osobnog stila “ŠOK ART “. 2019.g.tiskana je i promovirana slikovnica ŠALJIVI BROJEVI, VLAHOVE PRIČE…

Ključne riječi: PRIČA. VLAHO dubrovački zaštitnik.

Link: Osobna fb stranica autora djela RIJEČ I SLIKA

E-mail: Ana Bašić 

 

Naslov: Vlahove priče u izolaciji
Autorica: Ana Bašić
Broj stranica: 12
Nakladnik: UDRUGA SAMOSTALNIH UMJETNIKA DUBROVNIK-ANA BAŠIĆ USUD-ANA BAŠIĆ
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-48884-3-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

  

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.