UVOD U MATLAB S INŽENJERSKIM PRIMJENAMA, Ivo Marinić-Kragić, Milan Ćurković

UVOD U MATLAB S INŽENJERSKIM PRIMJENAMA, Ivo Marinić-Kragić, Milan Ćurković

SKU: W-1067

23,89  (180,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Udžbenik „Uvod u MATLAB s inženjerskim primjenama“ namijenjen je studentima preddiplomskih i diplomskih studija industrijskog inženjerstva, strojarstva i brodogradnje koji uče programiranje u računalnom programu MATLAB®. Udžbenik prvo na postepeni način objašnjava osnove programiranja za inženjere, sve uz razne primjere primjene. Drugi dio kratko objašnjava važne numeričke metode potrebne za rješavanje inženjerskih problema, uz što su i izrađeni gotovi programi i funkcije za primjenu tih numeričkih metoda. Numeričke metode su ukratko objašnjene s težištem postavljenim na njihovom MATLAB programiranju. Riješeni su razni praktični problemi koji obuhvaćaju mehaniku, mehaniku fluida, termodinamiku i druge inženjerske probleme. Ovi problemi su riješeni u smislu izrade programa nakon što je problem ispravno matematički postavljen. Osim riješenih primjera, udžbenik u svakom poglavlju sadržava i velik broj zadataka za vježbu.

Bilješka o autorima:

Ivo Marinić-Kragić je docent na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na katedri za primjenu računala. Autorovo znanstveno istraživanje usmjereno je prema inženjerskoj optimizaciji, parametrizaciji 3D oblika i reverznom inženjerstvu.
Milan Ćurković je docent na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu na katedri za primjenu računala. Autorovo znanstveno istraživanje usmjereno je na parametrizaciju 3D oblika, 3D skeniranje/modeliranje i obradu slike.

Ključne riječi: MATLAB, osnove programiranja, numeričke metode,

E-mail: Kontakt

 

 

Naslov: Uvod u MATLAB s inženjerskim primjenama
Autori: Ivo Marinić-Kragić, Milan Ćurković
Broj stranica: 182
Nakladnik: FESB
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-290-101-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.