URED ŽIVOTA, Lidija Gradinšćak

URED ŽIVOTA, Lidija Gradinšćak

SKU: W-0527

14,60  (110,00 kn)

Autor: Lidija Gradinšćak

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:
 

Stela je mlada razvedena žena u ranim tridesetima koja izlaskom iz skoro desetogodišnjeg monotonog i problematičnog braka ostaje zbunjena svojom novonastalom slobodom. Nedostatak motivacije za životne aktivnosti i bezvoljnost nataložena u braku, zaključali su joj um, pa tako i interes za bilo kakva društvena događanja. 

Radeći ne osobito zanimljiv činovnički posao, Stela gotovo svakodnevno vrijeme provodi iščekujući s nestrpljenjem kraj radnog vremena razmišljajući o paleti muškaraca slojevitih karaktera upoznatih preko društvenih mreža nakon oporavka od bračnog brodoloma. Ništa manje nisu jednostavni niti životi Stelinih prijateljica s kojima ne dijeli ništa zajedničko osim vremena provedenog u izlascima, zabavama i noćnom životu. I ponekom putovanju.

Stvari se počnu mijenjati tek kad Stela nevoljko i pod zanimljivim okolnostima upozna mladog i pažljivog susjeda koji se nedavno doselio u majčino susjedstvo. To će se njoj učiniti kao dobar početak promjena. 

Bilješka o autorici: 

Rođena sam 17.10.1967. godine u Zagrebu gdje živim i radim. U slobodno vrijeme čitam, pišem, volonter sam u Udruzi utočišta kunića i divljih zečeva “Mrkvica”. Volim i putovanja koja su uključivala dosta europskih zemalja, jedan period svog života radila sam u Moskvi, te sam imala priliku proputovati kroz petnaestak država SAD-a. 

Pozitivnim i optimističnim pogledom na život poklonjena mi je kreativnost, a jedna od njih uključuje i pisanje.

Svedenim i sjetnim umjetničkim pristupom, urbanim stilom i jezgrovitim rečenicama dajem priču o mladoj ženi koja se odlučuje izaći iz monotonog braka i pritom se osjeća neprilagođenom i izgubljenom u šumi novih mogućnosti koje joj život nudi. Priča o ženama za žene, a i za muškarce koji ih žele bolje upoznati. Jer one su pomalo luckaste, djetinjaste, snažne, ranjive, osjećajne, ponekad zločeste, željne ljubavi, tužne, depresivne, vesele. One su jednostavno, žene.

Ženska fikcija sa primjesama romantike, začinjena je humorom koji u svom zadatku želi čitatelju pokazati koliko je sposoban omekšati i razoružati gotovo većinu situacija sa kojom se susrećemo u svakodnevnom životu. Ako to želimo, uvijek možemo pronaći nešto što će nas nasmijati ili razveseliti i zbog toga nije potrebno gledati samo na crnu stranu života.

Ključne riječi: Humor, žena, život, optimizam, zabava

Naslov: Ured života
Autorica: Lidija Gradinšćak
Broj stranica: 170
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-327-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.