PROKLETSTVO OLUJNOG MORA 2: BRUHILDINA KLETVA, Siniša Bjelić

PROKLETSTVO OLUJNOG MORA 2: BRUHILDINA KLETVA, Siniša Bjelić

SKU: WPRZ-130070

10,62  (80,02 kn)

Autor: Siniša Bjelić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Dvorac Luskonty i dalje je poprište zločina. S čim se moraju suočiti Patrik i Glorija? Da li će uspjeti skinuti kletvu Hrama Mržnje, ili će zauvijek ostati okovan. Djevojka Bruhilda izvor je zla i osvete. Škrinja čuva tajnu. Moć plave ruže, koju je Bruhilda dobila na dar davno prije od Grangosovog oca Koralija, presudna je. Sve to i još puno toga slijedi u ovom uzbudljivom nastavku: Prokletstvo Olujnog Mora 2; Bruhildina Kletva.

Bilješka o autoru:

Siniša Bjelić, rođen 23 kolovoza u Zagrebu,osnovnu školu je pohađao u Brezovici, te nastavio svoje srednjoškolsko obrazovanje u ekonomskoj školi za zanimanje Ekonomist. Nakon njegovog prvog uspješnog djela, za sve fanove njegovog stila pisanja i tematike stiže uzbudljivi nastavak koji ste nestrpljivo čekali.

Ključne riječi:
Ljubav, snaga, moć , duhovi, nadnarave pojave, sablast, sreća, krinka, mržnja, zavist, strah, pobjeda, dvorac, svećenik, putovanje

Link: bjelicsinisa.wix.com/olujnomore

E-mail: Bjelić Siniša

Naslov: Prokletstvo olujnog mora 2;Bruhildina Kletva
Autor: Siniša Bjelić
Broj stranica: 110
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-074-4 (cjelina), 978-953-336-073-7 (2. dio)
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.