JAMAJKA DREAM, ILUSTRIRANI RUKOPIS O MAJČINSTVU

JAMAJKA DREAM, ILUSTRIRANI RUKOPIS O MAJČINSTVU

SKU: W-0504

19,91  (150,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

JaMajka Dream, ilustrirani rukopis o majčinstvu, knjiga je koja o majčinstvu priča kroz ilustracije i poeziju u prozi, koju je jedna majka posvetila svojoj kćerkici, kao zahvalnost na tom predivnom i inspirativnom iskustvu, opisujući crtice iz svakodnevnog života i svetog domaćinstva kroz igru crteža, riječi i značenja. Ova je knjiga namijenjena svakoj majci koja svoju ulogu doživljava kao avanturu, iz koje mogu nastati prava mala umjetnička djela.

Bilješka o autorici:

Ana-Marija Fabijanić (Ane Paška)- rođena 1985. godine u Senju, djetinjstvo provedeno u Pagu. Diplomirala je dramaturgiju na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Pet godina radi u Kazalištu Playdrama, u Splitu, kao jedna od voditeljica Glumačkog studija. Na Radio Splitu uređuje i vodi autorsku emisiju Radio Cabaret (Oko-Otorinolaringološka Ekspedicija, 2012-2013.god.) Jedna je od osnivačica Kazališta Besa, u kojem realizira autorske projekte. Slikovnica od pidžame, njen je prvi samostalni autorski projekt koji se sastoji od knjige poezije i ilustracija, i predstave istoimenog naziva u kojoj nastupa kao izvođačica i autorica glazbe, u svibnju 2014., u Gradskom kazalištu mladih. JaMajka Dream njen je novi autorski projekt koji se također sastoji od knjige i predstave istoimenog naziva, izvedene u svibnju 2016. u Gradskom kazalištu mladih, u Splitu. Podnaslov knjige je ilustrirani rukopis o majčinstvu, a podnaslov predstave kazališni zvukopis o majčinstvu.

Ključne riječi: Književnost, poezija

Link: https://www.facebook.com/Ane-Pa%C5%A1ka-700329386776196/
E-mail: Ana-Marija Fabijanić

Naslov: JaMajka Dream, ilustrirani rukopis o majčinstvu
Autorica: Ana-Marija Fabijanić (Ane Paška)
Broj stranica: 48
Nakladnik: Umjetnička organizacija BESA
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-58954-0-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.