NEKA PJESMA USPOMENE BUDI, Jakov Šošić

NEKA PJESMA USPOMENE BUDI, Jakov Šošić

SKU: WPOZ-130066

9,95  (74,97 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Svi mi pričamo o ljubavi, kako je ljubav slatka, kako ljubav donosi sreću. To je točno ali ne kažemo kako ljubav može boljeti, koliko u svijetu osoba pati zbog izgubljene ljubavi.

Nije bitno kako je nestala ta ljubav. Zbog čega? Zašto? Ali je pukla. Kad poslije toga nastaju traume u životu kojih se teško osloboditi.
Dosta je o ljubavi rečeno, pisci su opisali, pjevači otpjevali, a evo ja sam i o drugom i drugačijem životu ovdje nešto spomenuo. O prirodi, šumama, rijekama, morima, cvijeću, ružama, livadama, pticama, prošlosti i sadašnjosti, o majci i majčinoj ljubavi koja je posebna ljubav da se nijedna druga ljubav ne može mjeriti s majčinom. O krvoproliću, o robovima, o drogama, alkoholu, o svemu možete pročitati u ovoj knjizi koja je zato napisana.
Zahvaljujem svima onima koji je budu čitali.

Ključne riječi: Jakov Šošić, pjesma, uspomene, ljubav

Naslov: Neka pjesma uspomene budi
Autor: Jakov Šošić
Broj stranica: 220
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-042-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.