PALMA NA SJEVERNOJ POLARNICI, Domagoj Rogulj

PALMA NA SJEVERNOJ POLARNICI, Domagoj Rogulj

SKU: W-0860

11,95  (90,04 kn)

Autor: Domagoj Rogulj

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

„’Palma na sjevernoj polarnici’ rukopis je koji zahvaća širok registar tema, a u čijoj osnovi je svojevoljno izbjeglištvo, fizička i duhovna emigracija. Domagoj Rogulj autor je koji piše na liniji koja se nastavlja na tradicionalno pjesništvo ne zazirući od modernih postupaka i pristupa koji njegovu poeziju čine vrijednim dijelom korpusa suvremenoga hrvatskog pjesništva.“
– Nada Topić

Bilješka o autoru:

Domagoj Rogulj rođen je 1978. u Splitu, gdje je pohađao osnovnu školu i gimnaziju. U Zagrebu je završio studij novinarstva, a u Velikoj Britaniji magisterij europskih studija. Od 2003. zaposlen prvo u Ministarstvu europskih integracija, a zatim u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske. Trenutno radi kao diplomat u Londonu. Pjesme su mu u više navrata objavljene u časopisu “Poezija” Hrvatskog društva pisaca, na Radiju Split i na društvenim mrežama. Neko vrijeme je kao vanjski suradnik pisao tekstove za književni portal Booksa, a preveo je i nekoliko knjiga iz područja menadžmenta, odnosa s javnošću i europskih studija.

Ključne riječi: Domagoj Rogulj, Palma na sjevernoj polarnici, poezija, pjesme

Link: https://www.facebook.com/slikopisac/

E-mail: Domagoj Rogulj

Naslov: Palma na sjevernoj polarnici
Autor: Domagoj Rogulj
Broj stranica: 132
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2019.
ISBN: 978-953-336-553-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.