UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA U PODUZETNIŠTVU, Ivan Peronja

UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA U PODUZETNIŠTVU, Ivan Peronja

SKU: W-1048

12,61  (95,01 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Promjene ponašanja potražnje na tržištima, ali i globalizacijski procesi nameću potrebu mijenjanja ponašanja poduzetnika u upravljanju temeljnim i sporednim poslovnim procesima. Improvizacije kod svih poslovnih subjekata koji uspijevaju opstati u tržišnim uvjetima jačanja konkurencije generiraju izniman rizik, posebice u sferi upravljanja poslovnim procesima. Zbog toga je preporučljivo da poduzetnik sukladno svojim specifičnostima oblikuje vlastiti koncept, odnosno model upravljanja poslovnim procesima radi jačanja ekonomičnosti, rentabilnosti i produktivnosti vlastitog poslovanju. Knjiga je namijenjena svim poduzetnicima koji svoju sudbinu teže uzeti u svoje ruke slijedom toga će se predstaviti relevantna poslovna iskustva upravljanja poslovnim procesima i okviri iskoristivog modela prema kojemu svatko pojedinačno može razvijati i vlastiti koncept.

Bilješka o autoru:

Ivan Peronja, doktor ekonomskih znanosti u zvanju docent i prodekan za poslovodstvo Pomorskog fakulteta u Splitu. Područja znanstvenog interesa su mu vezana uz ekonomiju pomorstva i obalnih područja, financiranje pomorske i lučke infrastrukture. Na Pomorskom fakultetu u Splitu nositelj je više kolegija iz polja ekonomija. Kao član projektnog tima sudjelovao je na više nacionalnih i međunarodnih znanstvenih i stručnih projekata, autor/koautor je nekoliko stručnih studija, te je održao niz predavanja kao angažirani predavač na EU projektima. Autor je dva poglavlja u znanstvenim knjigama, jedne recenzirane nastavne skripte, više od četrdeset objavljenih znanstvenih i stručnih radova. Član je programskog i organizacijskog odbora više međunarodnih znanstvenih konferencija, te recenzent više radova objavljenih u znanstvenim časopisima i međunarodnim zbornicima radova. Član je udruga Danube-Adria Association for Automation & Manufacturing, ERSA Croatia i udruge hrvatski računovođa. 

Ključne riječi: Upravljanje poslovnim procesima, poslovni proces, poduzetništvo

Naslov: Upravljanje poslovnim procesima u poduzetništvu
Autor: Ivan Peronja
Broj stranica: 140
Nakladnik: Pomorski fakultet u Splitu
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-6655-75-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.