UNIVERZUM JE ENERGETSKA JUHA, A BOG KUHA S LJUBAVLJU, Inner Warrior

UNIVERZUM JE ENERGETSKA JUHA, A BOG KUHA S LJUBAVLJU, Inner Warrior

SKU: W-1195

35,00  (263,71 kn)

Autor: Inner Warrior - Edo Hlača

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

“Univerzum je energetska juha a Bog kuha s ljubavlju”, knjiga je transformacije svijesti. Priručnik za organski transhumanizam, odnosno priručnik za sve one koji se smatraju “revolucionarima” u načinu razmišljanja, ili su na tom putu promjene. Knjiga se isključivo bavi fenomenom kreiranja stvarnosti i podsvjesnim vjerovanjima kao glavnim uzročnikom, ali i ostalim prirodnim mehanizmima i zakonima Univerzuma koji stoje u pozadini cijelog procesa. Demistificiranjem cijelog tog modela putem znanstvenih činjenica, uz primjere i objašnjenje načina funkcioniranja elektromagnetskih sustava i sustava koji vibriraju. Poveznica je između znanosti, filozofije, religije, psihologije, medicine i alternative, a uz to je i potvrda postojanja Božanske svijesti kao ultimativne kreativne sile u Univerzumu. Osim što je priručnik na putu transformacije svijesti, ujedno je i razotkrivatelj metoda manipulacije kojima se koristi Sustav za upravljanje ljudskom sviješću i načina postizanja kontrole nad čovjekom, s namjerom da mu onemogući postizanje punog potencijala kao božanskog bića.

Knjiga je napisana na vrlo razumljiv način, jednostavnim jezikom. Sadrži puno znanstvenih činjenica i primjera iz svakodnevnog života u kojima prosječan čitatelj može prepoznati sebe.

 

Bilješka o autoru:

Inner Warrior – Edo Hlača, Zemljanin rođen 18.12.1978. u Rijeci. Po zvanju inženjer zračnog prometa, no po opredjeljenju trener raznih vještina i sportova, edukator. Hodočasnik na putu samospoznaje. Promotor prirode i njenih zakonitosti kao ultimativne Božje ekspresije. Živi i radi gdje ga sudbina odnese.

Ključne riječi: transformacija svijesti, kreiranje stvarnosti, metafizika, znanost, filozofija, duhovnost, religija, sociologija, psihologija, naturalizam, transhumanizam, humanizam, alternativa, povijest, svijest, podsvijest, nadsvijest, logika, bioetika, ljubav, Bog, smisao života, teorije zavjere

Link: www.innerwarrior.eu

E-mail: Inner Warrior 

 

Naslov: Univerzum je energetska juha, a Bog kuha s ljubavlju
Autor: Inner Warrior
Broj stranica: 290
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-715-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.