UMREŽENI SNOVI, Marija Juračić

UMREŽENI SNOVI, Marija Juračić

SKU: WPOZ-130090

7,96  (59,97 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Zbornik pjesama Umreženi snovi četrdeset autora nastao je kao rezultat natječaja Portala za objavu dobre poezije Očaravanje.
Autori žive i stvaraju na području Republike Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

U Zborniku se nalaze pjesme uglavnom ljubavne i misaone tematike različitog izričaja i stila, ali snažnog senzibiliteta. Prvi dio knjige sadrži pjesme pisane u rimi, a drugi dio pjesme pisane slobodnim stihom.

Iako se u knjizi nalazi poezija autora koji iza sebe već imaju objavljene zbirke pjesama, u njoj možete čitati i pjesme autora koji ovom knjigom svoja ostvarenja prvi put predstavljaju književnoj javnosti.

Poezija jest očaravanje, a kada očaranost obuzme dušu pjesnika, onda vjerujem da će Umreženi snovi u svoju mrežu uplesti i dušu čitatelja, podariti joj nešto plemenito i lijepo.

– Marija Juračić, prof.

Bilješka o urednici:  

Marija Juračić, profesorica književnosti i njemačkog jezika, otvorila je portal za objavu i analizu dobre poezije „Očaravanje“ Izdala je nekoliko zbirki pjesama i dva romana.

Ključne riječi:
Umreženi snovi, pjesme

Link: http://www.ocaravanje.com/
E-mail: Marija Juračić

Naslov: Umreženi snovi
Autor: Marija Juračić
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-111-6
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.