GDJE NOĆ POČINJE, Michel Percan Čonda

GDJE NOĆ POČINJE, Michel Percan Čonda

SKU: WPRZ-110027

7,70  (58,02 kn)

Autor: Michel Percan Čonda

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Uobičajeni večernji izlazak na šanku, Dalena će odvesti u sasvim neobičnu noć, kad upozna tajanstvenu, pripitu djevojku koja ubrzo pada u nesvijest. Trudeći se raditi dobre poteze, ispratit će je i do njene hotelske sobe, no kada se ona razbudi, shvatit će da je upao na krivo mjesto u krivo vrijeme, mjesto prepuno kriminalnih likova i uzbudljivih, sablasnih parkova, ali i mjesto gdje bi lako, kroz dvije sasvim drugačije noći nego ih je ikad doživio u Gavranovu, mogao uz malo sreće upoznati i pravu romansu.

Bilješka o autoru:

Rođen na zadnji dan 1986. u Puli. Od malih nogu druži se sa koricama knjiga i bezbrojnim pričama. Srednju škola za turizam i ugostiteljstvo završava također u Puli, gdje i živi cijelo vrijeme. Osim romana, piše i pjesme ljubavne tematike, a roman “Gdje noć počinje” njegov je prvijenac objavljen 2011. godine.
Naslov: GDJE NOĆ POČINJE
Autor: Michel Percan Čonda
Broj stranica: 120
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2011.
Prilog: 978-953-7595-48-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.