DUBOKE SPOZNAJE 2. - I. i II. dio

DUBOKE SPOZNAJE 2. – I. i II. dio

SKU: W-0550

13,27  (99,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Poezija:

Pod zajedničkim nazivom „Zbirka duboke spoznaje 1“.

Napisana je u dva djela. Prvi dio „Ne slušaj nikog, to nisu pravila“ i drugi dio „Pusti da dišem“. U prvom djelu je iznesena općenita poruka čitateljima, dok u drugom djelu se više približavam sebi i sličnostima cjelokupne ljudske populacije.

Poruke su misaone, duboko izronjene i proživljene kroz emocije poznatih ljudi, prolaznih i onih koji više nisu među nama.

Prozno djelo (Esej):

Dvije knjige pod istim naslovom ZBIRKA DUBOKE SPOZNAJE 1 (Proza, Poezija). Moja želja je bila izraziti duboke misli i osjećaje kroz teži tekst (Esej) i lakši kroz Poeziju.

Poticaj sam dobila od moga pokojnog oca, koji u zadnjim trenucima svoga života izgovara ove riječi: „Treba stvoriti novog čovjeka, ovakav ništa ne valja“. To se odnosilo na cijelo čovječanstvo.

Kritički djelomično i opčenito sam promovirala komadić nesavršenosti, težnji novom i drugačijem životu.

Kroz svoje snove očekujem pravedniji i ljepši svijet.

Uostalom, sve je napisano u knjigama.

Bilješka o autoru:

Rođena je u Otočcu, kao prvo unuče obitalji Rukavina po očevoj strani. Djed Mile dolazii zaprežnim saonicama u bolnicu, proljetnog i snježnog ličkog jutra i vozi je u malo ruralno mjesto.

U ranom djetinjstvu, njezin djeda poklanja joj psa Šarka, istinskog čuvara svoga doma. Sa navršenih osamnaest godina napušta roditeljsku kuću i dolazi u Rijeku. Iste godine ugiba Šarko, napuštajući dom zauvijek.

Život vezan uz idiličan i pomalo naporan život mještana male sredine, duboko se ukorjenjuje u srce i dušu njezinog svjetonazora. Sklona se donekle približiti čovjekovoj sudbini na svoj poseban način i gledati ljude sa njihovim očima, davajući im potrebno mjesto i razumjevajući prirodu čovjeka, općenito.

Nakon završene srednje škole u Otočcu, nastavlja školovanje u Rijeci gdje živi i djeluje.

Sklonost pisanju zapaža od rane mladosti.

Ključne riječi: LITERATURA PROMJENA

Naslov: DUBOKE SPOZNAJE 2. – prvi dio – Ne slušaj nikog, to nisu pravila drugi dio – Pusti da dišem
Autor: Ruža Rukavina Majstorović
Broj stranica: 54
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-339-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.