UVIK ISTO MORE, NIKAD ISTI VAL, Andreja Bubić

UVIK ISTO MORE, NIKAD ISTI VAL, Andreja Bubić

SKU: W-1304

23,89  (180,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Svezak uključuje neobjavljenu rukopisnu ostavština koja se sastoji od dviju knjiga. Prva je roman „Čujemo se, vidimo“, generacijska freska koja prati više desetaka likova mlađe srednje generacije u prepoznatljivom splitskom ambijentu. Druga je knjiga „Svak ima nešto“, proza koju sama autorica podnaslovljuje „a story, zapravo tri“. Bubić je, čini se, svoju prvu i veću prozu smatrala romanom, a drugu, manju proznu cjelinu ‒ zbirkom pripovijedaka.

 

Bilješka o autorici:

Andreja Bubić (Split, 1978. – Split, 2021.) imala je javnu karijeru, onu koju su svi znali. Bila je cijenjena psihologinja, publicirana i citirana znanstvenica te omiljena sveučilišna profesorica. Sve to vrijeme, međutim, Andreja Bubić stvarala je i jednu drugu „karijeru“ koju je držala skrovito, u potaji svoga računala. Tu karijeru gradila je polako i pomno, ustrajno i bez žurbe, vjerujući da će doći trenutak da se ona obznani svijetu. Ta druga karijera bila je ona pisca. Napisala je dva romana i nekoliko samostalnih kratkih priča. Neka prozna djela publicirana su joj u časopisima u Splitu i Zadru. Ipak, daleko najveći dio njezinih književnih uradaka – uključujući i oba ova rukopisa ‒ ostao je neobjavljen za života

 

Naslov: Uvik isto more, nikad isti val
Autorica: Andreja Bubić
Broj stranica: 404
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022
ISBN: 978-953-336-851-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.