U SVEMU NAJBOLJA ŽIVOTINJA, Gabriela Davidovska – Banić

U SVEMU NAJBOLJA ŽIVOTINJA, Gabriela Davidovska – Banić

SKU: W-1225

14,60  (110,00 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

I pored svega što je prošla u životu, Ela nikada nije skroz odrasla, niti pak je prestala vjerovati u ljubav, dobrotu i ostvarenje snova. Ona prati svoja uvjerenja i ne opire se svom avanturističkom duhu. Zbog toga, život i dalje ima iznenađenja za nju. On joj pokazuje, da je može provesti podzemljem dok je diše u oblacima, na kojima ona vjeruje da joj je oduvjek bilo mjesto, ali nikako samoj. Zakopana je živa, da bi se od tamo izvukla sa jednim od najvećih blagoslova. Jedan od najgorih dana u životu, donosi joj veliku sreću. čini se da konačno dolazi vrijeme kada će ova žena hodati samo ravnom i laganom stazom, sve dok joj pandemija ispred nosa ne zatvori granice koje jesu na tu stazu i koje mora prolaziti da bi živjela svojim novim životom. Koliko je žrtvi i štete pretrpio svijet? Koliko trpi Elin svijet? Misli li virus da može pobjediti i zaustaviti ovu tvrdoglavu lubanju?

Roman govori o ljubavi, izdržljivosti, volji i upornosti. I to da ove osobine ništa vanjsko ne može nadvladati. Iznutra dolaze i samo se iznutra i mogu uništiti. Upiranje prstom u valjnske uvjete, samo je pokušaj opravdati čovjekovu slabost i nesposobnost.

 

Bilješka o autorici:

Gabriela Davidovska Banić rođena je u Makedonskom gradu Kumanovo, 12. 10. 1977. Od 2012 godine živi i radi u Rovinju, Republika Hrvatska. Autorica je romana „Hrabra kukavica“ koji je 2021 godine izašao kao njen prvenac na Hrvatskom jeziku i romana „Mama od magle“ koji je iste godine tiskan na Makedonskom jeziku.

Ključne riječi: Roman, ljubav, Covid, pandemija.

E-mail: Kontakt

 

Naslov: U svemu najbolja životinja
Autorica: Gabriela Davidovska – Banić
Broj stranica: 224
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021
ISBN: 978-953-336-790-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.