U NAŠEM LIMANU – ZBIRKA KOLUMNI, Željko Pištelek

U NAŠEM LIMANU – ZBIRKA KOLUMNI, Željko Pištelek

SKU: W-0638

16,72  (125,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: 

Zbirka kolumni koje je autor u protekle tri godine objavljivao u raznim medijima, tematski vezane uz svakodnevna događanja, ribičiju i Dunav.

Bilješka o autoru: 

Željko Pištelek rođen je 1958. godine u Vukovaru. Školovanje je obavio u Vukovaru i Vinkovcima. Od najranijeg djetinjstva vrijeme provodi na Dunavu i tako je sve do danas, osim tijekom okupacije Vukovara kada se privremeno seli u okolicu Vrbovca. Povratkom u rodni grad počinje se intenzivno baviti pisanjem, a roman u dva dijela Zapisi jednog čuvara njegov je prvijenac. Također, redovito objavljuje kolumne u raznim medijima te fotografira prirodne ljepote Dunava. Kolumne i fotografije okupljene su u zbirci „U našem limanu“.

Ključne riječi: kolumne, Dunav, ribičija, ribič, priroda, svakodnevica, komentari, društvena kritika

E-mail: Željko Pištelek

Naslov: U našem limanu – zbirka kolumni
Autor: Željko Pištelek
Broj stranica: 188
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-404-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.