IZ PERA ISTINE, Vrdoljak Ankica

IZ PERA ISTINE, Vrdoljak Ankica

SKU: W-0386

7,96  (59,97 kn)

Autor: U obradi

Nakladnik: Unos u tijeku

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

„IZ PERA ISTINE“ druga je zbirka autorice (tiskana u rujnu 2015.) kojom se s osmijehom na licu uvijek ponovo suočava sa životom. Njezine riječi izlaze iz korijena bića, slobodne, jednostavne i prirodne…. One su njezina istina, istina iz njezinoga pera… One su joj i razgovorni model u komunikaciji s čitateljem.

Bilješka o autorici: Ankica Vrdoljak

Rođena je u Splitu 1. listopada 1966., gdje je završila i svoje školovanje. Živi u Solinu. Poeziju piše od ranog djetinjstva. Prvi napisani i objavljeni uradak napisala je sa sedam godina kada je osvojila i prvu nagradu Škole, a on se kao igrokaz prikazivao kasnijim generacijama učenika. Svoju poeziju objavljivala je i objavljuje na raznim internetskim portalima i na vlastitom blogu.

Prva zbirka autorice „ZDENAC MOJE DUŠE“ tiskana je u prosincu 2010. U njoj, s naglašenim optimizmom, progovara o svim važnim životnim trenutcima.

Naslov: Iz pera istine
Autorica: Vrdoljak Ankica
Broj stranica: 100
Nakladnik: Vrdoljak Ankica
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-56482-1-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.