U LABIRINTU, Ivo Mađor

U LABIRINTU, Ivo Mađor

SKU: W-0522

13,27  (99,98 kn)

Autor: Ivo Mađor

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Bilješka o autoru:

Rođen sam 17. ožujka 1936. u onda, rekoše, najzaostalijem dijelu bivše Kraljevine. Malarična delta Neretve bez ikakvih ljudskih dostignuća bila je paćenica svog stanovništva. Oranje, kopanje, veslanje, lancanje lađe po mutnoj Neretvi boreći se za opstanak života.
Onda je došao Drugi svjetski rat, onemogućio i ono malo napretka. Opismenjivanje i školovanje bila je lutrija koju su tek pojedinci imali.
Ipak, vremenom se poboljšao životni standard. Šezdesetih godina onoga stoljeća krenula je melioracija delte, nestalo je močvara, komaraca, Kinina i otvorila se kod ljudi rođena snaga za pojedine vrline koje posjeduje svaki čovjek, sloboda svijesti, prestanak borbe za goli život.
Jest kasno, ali isplati se uživati pri kraju kada me neodoljivo vuče želja i užitak pisanja, izlazi ono što je bilo složeno duboko u podsvijesti.
Od 1988. živim i radim u selu Blace na morskoj strani bogate delte.
Okružen sam višenacionalnim ljudima, turistima, šireći tako djelokrug svoje spoznaje o ljudima, vjerama, rasama, izlazeći tako iz onog koje koči napredak.

Ključne riječi: Mađor, ljubav, strast, pretvorba, žena

Naslov: U labirintu
Autor: Ivo Mađor
Broj stranica: 272
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-323-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.