NJEGOVO VELIČANSTVO DOKTOR JE GOL; Svi su bolesni, a ja znam i zašto, Dr. Peter J. Glidden, N.D.

NJEGOVO VELIČANSTVO DOKTOR JE GOL; Svi su bolesni, a ja znam i zašto, Dr. Peter J. Glidden, N.D.

SKU: W-0982

11,95  (90,04 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga Njegovo veličanstvo doktor je gol iznosi žestoku kritiku službene konvencionalne medicine. Knjiga također daje prikaz mogućnosti koje nude holistički sustavi medicine, u kojima se nalaze rješenja hitnih zdravstvenih potreba modernog vremena, i nudi ključ za sam opstanak svih nas.

Bilješka o autoru/autorici:

Dr. Glidden je jedna od rijetkih osoba koje shvaćaju otrežnjujuću istinu da suvremena službena medicina konstantno ne uspijeva liječiti bolesti i da u tom procesu uzrokuje veliku štetu i patnju ljudima. Svoje tvrdnje potkrepljuje s više od 30 godina kliničkog iskustva kao ovlašteni naturopatski liječnik. Istaknuti je kritičar „grupne misli“ i rušitelj je medicinskih mitova kao nitko drugi. Dok iznosi okrutnu istinu o konvencionalnoj medicini, vodi nas kroz neotkrivene predjele znanstveno utemeljene i klinički provjerene holističke medicine. On shvaća da ljudi širom svijeta, koji se nastavljaju držati svoje tradicije u liječenju bolesti, žive dulje i zdravije od onih koji se oslanjaju na moderne medicinske metode! Cijela ova situacija nema nikakve veze s genetikom. Malo liječnika uopće razumije kako i zašto se to događa, a još su rjeđi oni koji imaju iskustva u pružanju zdravstvene skrbi koja se ne temelji na sintetičkim lijekovima.

Ključne riječi: Holistička medicina, naturopatija, homeopatija, alopatska, travarstvo, tradicionalna kineska meidicina, ayurveda, herbalistička medicina, osteopatija, alopatska, medicina, detoksikacija, vitamini, minerali, riblje ulje, aminokiseline, zdravlje, bolest, liječenje, lijekovi, sintetski lijekovi, rak, dijabetes, osteoporoza, smrt, bolnice…

E-mail: Darko Ercegović

 

Naslov: NJEGOVO VELIČANSTVO DOKTOR JE GOL; Svi su bolesni, a ja znam i zašto
Autor: Dr. Peter J. Glidden, N.D.
Broj stranica: 164
Nakladnik: Vlastita naklada

Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-48481-0-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.