TREŠNJA, Martina Majić

SKU: W-1430

13,00  (97,95 kn)

Autor: Martina Majić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Knjiga Trešnja priča je o četvorici dječaka iz jednog splitskog kvarta, u čiju ulicu dolazi dječak koji ne može hodati i vezan je za kolica. Oni se sprijateljuju sa njime, te ljeto provode ispunjavajući njegove želje. Same želje vezane su uz lokacije i manifestacije diljem Dalmacije kao što su : Modra špilja, Sinjska alka, Biokovo, Dani cara Dioklecijana. Neke želje su i emotivne , a cilj knjige je potaknuti čitatelja na dobra djela.

 

Bilješka o autorici:

Martina Majić rođena je u Zagrebu 1974. godine. Nakon školovanja, 1993. godine preselila se u Split, gdje živi i danas. Godinama radi kao dizajnerica interijera na različitim projektima. Pisanjem se bavi povremeno, pišući članke s tematikom dizajna. Knjiga „Trešnja“ prva je njezina knjiga, napisana kao posveta dvojici sinova i njihovu odrastanju u splitskim kvartovima.

E-mail: Martina Majić

 

Naslov: TREŠNJA
Autorica: Martina Majić
Broj stranica: 132
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-929-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.