TEHNOLOGIJA OBRADE I MONTAŽE, Zoran Kalinić

SKU: W-1488

15,00  (113,02 kn)

Autor: Zoran Kalinić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Ovaj udžbenik namijenjen je učenicima prve godine strukovnih škola za strojarska zanimanja i prilagođen je njihovom uzrastu jezično i grafički. Njegova svrha je upoznati učenike s različitim postupcima obrade i montaže, kako bi stekli temeljno razumijevanje ovih procesa. Cilj udžbenika je omogućiti učenicima da prepoznaju, odaberu i primijene odgovarajuće postupke obrade i montaže u svojem budućem radu te ih pripremiti za daljnje specijalizirane tečajeve i usavršavanje u struci.

Udžbenik je strukturiran logičkim slijedom koji prati ključne postupke obrade i montaže u strojarstvu. Sadrži jasno izražene informacije s primjerenim rječnikom, koristi kratke rečenice kako bi olakšao razumijevanje i prati ih odabranim fotografijama i shemama kako bi vizualno podržao učenje.

Dodatno, za olakšanje vođenja nastave i bolje približavanje gradiva učenicima, dostupan je i CD za nastavnike koji prati udžbenik. Na tom CD-u nalaze se velike slike, animacije i filmovi iz područja obrade i montaže, što može pomoći učiteljima da ilustriraju i dodatno pojasne tehnike i postupke učenicima.

Udžbenik se sastoji od osam poglavlja, svako posvećeno različitim aspektima obrade i montaže.

Bilješka o autoru:

Zoran Kalinić je profesor sa bogatim iskustvom u području strojarstva i pedagogije. Posvećen je obrazovanju u području strojarstva i razvoju alata koji pomažu učiteljima i studentima u procesu učenja i poučavanja.

Akademska titula: Profesor savjetnik u trajnom zvanju

Godina rođenja: 1957.

Mjesto rođenja: Livno.

Obrazovanje: Pedagoški fakultet u Rijeci.

Stručni naziv: Profesor strojarstva.

Doprinosi obrazovanju:

Napisao je više udžbenika namijenjenih srednjoškolcima u području strojarstva i razvio različite softverske aplikacije koje pomažu u izvođenju nastave i samostalnom učenju.

Link: https://www.kalinic.info/

 

Naslov: Tehnologija obrade i montaže
Autor/autorica: Zoran Kalinić
Broj stranica: 156
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-49392-2-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.