CESTOVNA VOZILA 3 / GRAĐA CESTOVNIH VOZILA, Zoran Kalinić

SKU: W-1507

33,00  (248,64 kn)

Autor: Zoran Kalinić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Udžbenik je namijenjen učenicima strukovnih škola za zanimanje automehaničar i srodna zanimanja.

Cilj udžbenika: Cilj udžbenika je upoznati učenike s građom cestovnih vozila i pripremiti ih za stjecanje novih znanja iz struke.

Sadržaj udžbenika: Udžbenik obuhvaća cjelokupnu građu osobnih vozila i izrađen je prema okvirnom programu “Tehnike motornih vozila”. Sva poglavlja su detaljno razrađena i ilustrirana velikim brojem slika. Gdje je to bilo potrebno, dane su podloge radi boljeg razumijevanja izložene građe. Također, prikazane su i opisane različite izvedbe sustava od najjednostavnijih do najsloženijih.

Edicija Cestovna vozila: Udžbenik je dio edicije Cestovna vozila koja uključuje više svezaka: “Cestovna vozila 1 – Motori s unutrašnjim izgaranjem”, “Cestovna vozila 2 – Održavanje cestovnih vozila I”, “Cestovna vozila 4 – Održavanje cestovnih vozila II” i “Cestovna vozila 5 – Dijagnostika elektroničkih sustava”. Ovi udžbenici zajedno čine obrazovnu cjelinu za učenike koji se obučavaju za rad s cestovnim vozilima i održavanje cestovnih vozila.

CD za nastavnike: Dodatno, za olakšanje vođenja nastave i bolje približavanje gradiva učenicima, dostupan je CD za nastavnike. Na tom CD-u nalaze se velike slike, animacije i filmovi iz područja cestovnih vozila, što može pomoći učiteljima da ilustriraju i dodatno pojasne učenicima različite tehnike.

Ovaj udžbenik i pripadajuća edicija čine sveobuhvatni resurs za obuku budućih automehaničara i srodnih struka, pružajući im temeljno razumijevanje cestovnih vozila i njihovih sustava.

Bilješka o autoru:

Zoran Kalinić je profesor sa bogatim iskustvom u području strojarstva i pedagogije. Posvećen je obrazovanju u području strojarstva i razvoju alata koji pomažu učiteljima i studentima u procesu učenja i poučavanja.

Akademska titula: Profesor savjetnik u trajnom zvanju

Godina rođenja: 1957.

Mjesto rođenja: Livno.

Obrazovanje: Pedagoški fakultet u Rijeci.

Stručni naziv: Profesor strojarstva.

Doprinosi obrazovanju:

Napisao je više udžbenika namijenjenih srednjoškolcima u području strojarstva i razvio različite softverske aplikacije koje pomažu u izvođenju nastave i samostalnom učenju.

Link: https://www.kalinic.info/

 

Naslov: Cestovna vozila 3 / Građa cestovnih vozila
Autor/autorica: Zoran Kalinić
Broj stranica: 350
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-49392-6-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.