CESTOVNA VOZILA / DIJAGNOSTIKA, RADNA BILJEŽNICA, Zoran Kalinić

SKU: W-1514

11,00  (82,88 kn)

Autor: Zoran Kalinić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Ova radna bilježnice primjenjuje se u kontekstu obuke za automehatroničare, automehaničare i tehničare za cestovna vozila. Ona je fokusirana na održavanje, kontrolu i ispitivanje komponenata elektroničkih sustava u vozilima

Ključne informacije:

1. Radna bilježnica dio je edicije Cestovna vozila.

2. Paralelno je povezana s udžbenicima Cestovna vozila 4 i Cestovna vozila 5.

3. Cestovna vozila 4 i Cestovna vozila 5 pružaju informacije o načinima rada pojedinih sustava i otklanjanja kvarova, dok radna bilježnica utvrđuje stečena znanja i priprema učenike za samostalan rad u radionicama.

4.Primjeri za vježbe, slike, tolerancije, tehnički podaci i podaci za namještanje uzeti su iz stvarnih servisnih informacija, što znači da su informacije temeljene na stvarnim vozilima i motorima.

5. Radna bilježnica potiče upotrebu servisnih informacija za konkretno vozilo ili motor na kojem se radi.

6.Popunjavanje radne bilježnice neposredno nakon svake završene vježbe služi za dokumentiranje i provjeru stečenih znanja i vještine.

7. Softver koji prati Cestovna vozila 4 i Cestovna vozila 5.obiluje probranim filmovima s Youtubea u kojima se vide praktični savjeti, tehnike rastavljanja, kontrole, ispitivanja i popravljanja pojedinih sklopova

Ova radna bilježnica igra važnu ulogu u obuci budućih automehaničara, automehatroničara i tehničara za održavanje i popravak cestovnih vozila, pružajući im praktična iskustva i znanja koja će im biti korisna u radionicama i servisima automobila.

Bilješka o autoru:

Zoran Kalinić je profesor sa bogatim iskustvom u području strojarstva i pedagogije. Posvećen je obrazovanju u području strojarstva i razvoju alata koji pomažu učiteljima i studentima u procesu učenja i poučavanja.

Akademska titula: Profesor savjetnik u trajnom zvanju

Godina rođenja: 1957.

Mjesto rođenja: Livno.

Obrazovanje: Pedagoški fakultet u Rijeci.

Stručni naziv: Profesor strojarstva.

Doprinosi obrazovanju:

Napisao je više udžbenika namijenjenih srednjoškolcima u području strojarstva i razvio različite softverske aplikacije koje pomažu u izvođenju nastave i samostalnom učenju.

Link: https://www.kalinic.info/

E-mail: Zoran Kalinić

 

Naslov: Cestovna vozila / Dijagnostika, radna bilježnica
Autor/autorica: Zoran Kalinić
Broj stranica: 70
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2023..
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.