CESTOVNA VOZILA 5 / DIJAGNOSTIKA ELEKTRONIČKIH SUSTAVA, Zoran Kalinić

SKU: W-1559

23,00  (173,29 kn)

Autor: Zoran Kalinić

Nakladnik: Vlastita naklada

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Udžbenik je namijenjen učenicima strukovnih škola za zanimanje automehatroničar i srodna zanimanja.

Cilj udžbenika je upoznati učenike s elektroničkim sustavima u cestovnim vozilima i pripremiti ih za stjecanje novih znanja iz struke.

Udžbenik započinje osnovama elektrotehnike, nastavlja se električnim strojevima, zatim elektroničkim elementima i sklopovima i mjernim instrumentima. Navedena poglavlja samo su uvod za razumijevanje poglavlja o osjetnicima (senzorima) u cestovnim vozilima i dijagnostici elektroničkih sustava. Slijede kratke upute za rad određenim dijagnostičkim instrumentima i na kraju poglavlje o umrežavanju elektroničkih sustava.

Sva poglavlja detaljno su razrađena i ilustrirana velikim brojem slika. Gdje je to bilo potrebno, dane su podloge radi boljeg razumijevanja izložene građe.

Udžbenik je dio edicije Cestovna vozila koja uključuje više svezaka: “Cestovna vozila 1 – Motori s unutrašnjim izgaranjem”, “Cestovna vozila 2 – Održavanje cestovnih vozila I”, “Cestovna vozila 4 – Održavanje cestovnih vozila II” i “Cestovna vozila 5 – Dijagnostika elektroničkih sustava”. Ovi udžbenici zajedno čine obrazovnu cjelinu za učenike koji se obučavaju za rad na održavanju cestovnih vozila

 

Bilješka o autoru:

Zoran Kalinić je profesor sa bogatim iskustvom u području strojarstva i pedagogije. Posvećen je obrazovanju u području strojarstva i razvoju alata koji pomažu učiteljima i studentima u procesu učenja i poučavanja.

Akademska titula: Profesor savjetnik u trajnom zvanju

Godina rođenja: 1957.

Mjesto rođenja: Livno.

Obrazovanje: Pedagoški fakultet u Rijeci.

Stručni naziv: Profesor strojarstva.

Doprinosi obrazovanju:

Napisao je više udžbenika namijenjenih srednjoškolcima u području strojarstva i razvio različite softverske aplikacije koje pomažu u izvođenju nastave i samostalnom učenju.

Link: https://www.kalinic.info/

E-mail: Zoran Kalinić

 

Naslov: Cestovna vozila 5 / Dijagnostika elektroničkih sustava
Autor: Zoran Kalinić
Broj stranica: 244
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2024..
ISBN: 978-953-49392-9-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.