TEHNIKE POSLJEDNJE INKARNACIJE, Blissar

TEHNIKE POSLJEDNJE INKARNACIJE, Blissar

SKU: WPPR-120004

16,32  (122,96 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 

Sažetak:

Blissar je u knjizi povezao svemir, energije anđela i arkanđela u jedinstvo dobra. Predstavljene su tehnike kako djelovati da bi se otklonio uzrok nekog bolesnog stanja organizma, kako biti i živjeti sretno, i kako djelovati da bi se u našoj svakodnevnici dešavalo nešto dobro, nešto što daje argumente da vjerujemo u sutra….. Blissar je u knjizi jednostavnim riječima i bez marketinških trikova argumentirano objasnio Put, podsjetivši na  kako istinu razlikovati od laži. Knjiga predstavlja i svjedočanstvo o Blissarovim djelima. Upravo po djelima se prepoznaju malobrojni učitelji alternative koji doista čine i djeluju na dobrobit onih koje je patnja i bol uzrokovana bolešću dovela do granice na kojoj se odlučuje ima li dalje smisla….. Odgovori na mnoga životna pitanja i dileme u ovome su priručniku bogatom osobnim iskustvima, naputcima i smjernicama kako ispunjenije i zadovoljnije živjeti život.

– Recenzent prof. dr. sc. Neven Šerić

Učenje o Posljednjoj inkarnaciji je izvorno Isusovo učenje koje je donio i umrežio u naše postojanje tijekom svoga fizičkog života. Ovo učenje je sustavno i sistematski zataškavano od strane religijskih učenja. Učitelj Isus je predvidjevši takav razvoj događanja ukomponirao svoje učenje u planetarno polje, ostavivši ga na raspolaganje onima koji su dovoljno pročišćeni da ga kanaliziraju. Ova knjiga je početak kompleksnog učenja o Posljednjoj inkarnaciji, koje će biti u cijelosti predstavljeno nizom knjiga. Zbog toga se ova knjiga naziva Početak. Po prvi put se u jednom djelu detaljno opisuju prve tri tehnike, Reiki, Karuna, i Excalibur, na poseban, za samostalno usvajanje, jednostavan način. U ovom priručniku detaljno su predstavljene inicijacije i simboli koji se na inicijacijskim stupnjevima uče. Put predočen kroz ovu, i sljedeće knjige o Posljednjoj inkarnaciji, objašnjava da svi možemo samostalno djelovati u cilju svog duhovnog rasta, a istovremeno normalno i zadovoljno funkcionirati u životnom okruženju. Knjiga je prvi primjer da kvalificirani Učitelj piše o praksi tehnika na način da običnom čovjeku približiti potpunu istinu o predstavljenim tehnikama.

Nemojte učiti tehnike da biste postali iscjelitelji (ego), pogotovo ne s primarnim ciljem ostvarivanja dodatne zarade, već uđite u frekvencijsko Božansko prostranstvo da bi očistili vlastite blokove, riješili time osobne probleme i podigli spoznaju o samom sebi na viši nivo svijesti. Nemojte ulaziti u tehnike da bi postali Majstori-Učitelji i iscjelitelji s ciljem da bi to bio vaš posao. To bi trebala biti filozofija vašeg življenja. Uđite u tehniku tako da se frekvencijski doradite i vibracijski podignete na nivo koji će vam dati strukturnu osnovu za daljnji napredak. Napredak će se očitovati  i u svim aktivnostima i poslovima kojima ste se bavili prije usvajanja tehnike. Promijenite sebe. Osvijestite se o svim Božanskim kvalitetama koje nosite. Pogledajte na svoje postojanje iz perspektive višeg nivoa svijesti koji stječete pravom inicijacijom i ulažite u to da se vaša životna svakodnevnica promijeni na bolje.

– Blissar

Svakodnevne vibracije će se okrenuti u vašu korist, jer ćete uspješno odbaciti negativnosti iz okruženja. Umrežite vaše nove vrijednosti tako da poslovi kojima se bavite budu kvalitetniji, jednostavniji, i da se u strukturi kojom se bavite podignete na kvalitetniji nivo. Ljudi ne razumiju da je moguće apsolutno živjeti visoku duhovnost, a istovremeno boraviti u biološkom, i ispunjavati sve ono što se od nas u životu očekuje. Vi ste ono što jeste, te funkcionirate onako kako funkcionirate, ali sada ste dovoljno snažni da se ne morate prilagođavati nečemu što niste, i okruženju za koje osjećate da tu ne pripadate.

Izvadak iz knjige:

Planeta Zemlja posjeduje jedinstvenu frekvenciju koja potječe iz njenog magnetskog polja. Te frekvencije održavaju balans u svim elementima. Planeta se kao i visoko duhovno biće mora hraniti energijama četvrte, i viših dimenzija, da bi kroz magnetno polje održala elemente u harmoniji. Zbog toga smo mi stvoreni. Kroz naše energetske kanale protječe energija brzine svjetlosti. U našim energetskim centrima se harmonizira i umrežava u planetarne frekvencije. Kada bismo bili tako razvijeni održavala bi se konstantna harmonija između svemira i planete. Sa znanjima i inicijacijama predstavljenima u ovome priručniku postajemo ono za što smo stvoreni: Kanali za harmonizaciju Planete Zemlje, kako bi postala savršena – rajska planeta za život.

Ključne riječi:

Reiki, Karuna, Excalibur, Alternativna medicina

Link: Blissar
E-mail: Blissar

 

Naslov: Tehnike posljednje inkarnacije
Autor: Blissar
Broj stranica: 288
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2012.
ISBN: 978-953-7595-80-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.