TANKERI, Alen Gospić i Marko Oštrić

TANKERI, Alen Gospić i Marko Oštrić

SKU: W-1291

37,16  (279,98 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Priručnik daje detaljan opis tankera gdje su u jednoj knjizi sažeta objašnjenja opreme i urađaja te manipulacija teretom na raznim vrstama tankera.Iskustvo,znanje i kopetencija sažeta u jednoj knjizi kao rezultat dugogodišnje plovidbe autora kao kapetana na svjetskih stranim kompanijama na raznim vrstama tankera.U svrhu povećanja sigurnosti i podizanje svijesti među članovima posade na tankerima, studentima i učeni- cima koji će sigurno ploviti svjetskim morima na ovim specijalnim brodovima za prijevoz tekućeg tereta, knjiga daje kompletan uvid i upoznavanje s tematikom tankera. Knjiga je jako korisna profesionalcima za polaganje tečajeva D13A,D13B,D14,D15,D16.

 

Bilješka o autorima:

Alen Gospić rođen je 23. travnja 1979. u Zadru. Nakon završene srednje pomorske škole u Zadru, upisuje Pomorski fakultet u Rijeci gdje 2001. stječe zvanje mag. ing. pp. naut. Od tada aktivno plovi na svjetskim kompanijama kao časnik i zapovjednik broda. Predavač je za AdriaLibar i Apave Mare od 2016. Nesebično dijeleći svoje znanje i iskustvo, u Hrvatskoj i po svijetu aktivno promovira pomorstvo i obrazuje studente, pomorce, profesionalce vezane za more. Član je i delegat udruge kapetana grada Zadra, istaknuti predavač na svjetskim kolegijima, prezentacijama i kompanijama. Autor je knjiga: Sredstva za spašavanje i njihova primjena na chem-oil tankerima (Redak, 2018.), Piratstvo na moru/Jesmo li sigurni (Redak, 2019), Sredstva za gašenje požara i njihova primjena na tankerima (Redak, 2022).

Marko Oštrić rođen je 23. lipnja 1978. u Zadru. Nakon završene srednje pomorske škole u Zadru, upisuje Pomorski fakultet u Rijeci gdje stječe zvanje ing. pp. naut. 2001. Od tada aktivno plovi za velike svjetske kompanije. Predavač je za AdriaLibar od 2019. Ovlašteni je sudski vještak za pomorstvo. Godine 2020. osnovao je poseban odjel u tvrtki Eicos d. o. o. koja se bavi istragom pomorskih nesreća. Od 2021. godine radi kao DPA/CSO/Marine superintendent za tvrtku Sabina Travel. Autor je stručne knjige Maritime cyber security.

Ključne riječi: Tanker, brod, inert gas, LNG, LPG, produkt tanker,kemikal tanker,tekući teret,rashlađeni teret,

Link: https:/www.alegospic.com / https://www.eicos-rijeka.com/

E-mail: Kontakt

 

Naslov: TANKERI
Autori: Alen Gospić, Marko Oštrić
Broj stranica: 178
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-833-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.