GLAZBENO ŠAPUTANJE, Udruga Novi zvuk

SKU: W-1519

20,00  (150,69 kn)

Nakladnik: Udruga Novi zvuk

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Šššš! Budite tihi…. Čujete li to? Neko šaputanje?

Jedan skladatelj misli da čuje glazbeno djelo i želi ga podijeliti s vama, ali ne može to uraditi sam. Pridružite mu se u potrazi za tajnom koja će mu otkriti kako nastaje jedno glazbeno djelo. Upoznajte njegove neobične prijatelje, naučite kako se zovu i koji je njihov zadatak u glazbenom djelu, pjevajte plešite i zasvirajte s njima, dobro ih promotrite, razmišljajte o njima, sanjajte ih, uradite što god želite, ali jedno ne zaboravite… pažljivo ih slušajte!… Samo tako ćete i sami moći čuti to neobično šaputanje… glazbeno šaputanje.

 

Bilješka o autorima:

Udruga Novi zvuk osnovana je 2015. godine s ciljem unaprjeđenja kvalitete života osoba s intelektualnim teškoćama, re/habilitacije navedenih osoba kroz elemente muzikoterapije i drugih vrsta art terapija te njihove inkluzije u rad i djelovanje društvene zajednice.

Link: https://novizvuk.com/

E-mail: NOVI ZVUK

 

Naslov: Glazbeno šaputanje
Autori: Udruga Novi zvuk
Broj stranica: 32
Nakladnik: Udruga Novi zvuk
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-50829-0-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.