SVAKI DAN JE ČUDO, Oscar Piljek

SVAKI DAN JE ČUDO, Oscar Piljek

SKU: W-0794

25,08  (188,97 kn)

Autor: Oscar Piljek

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Uzevši stvari u svoje ruke, Ivan Saganić i Oscar Piljek odlučili su svoje hobije svesti na jednu cjelinu te pronaći način kako ih ostvariti. Dijeleći kreiranu energiju fotografijama, tekstom i videom, učinili su ono što ih obojicu čini sretnima i ispunjenima. Avanturistički pothvat Ekspedicija 7 milja je biciklističko-surfersko putovanje na koje su momci krenuli 13. studenoga 2016. godine i vratili se nakon dvije stotine i trinaest dana prešavši osam zemalja rutom dugom 12 750 km. Razne zgode, spoznaje i novostečeno iskustvo, rezultiralo je samim naslovom knjige.

”Sagy i ja sami smo sebi dokazali još jednom da je sve moguće. Snagom čiste namjere, fikcijom igre i ustrajnosti, na neočekivan način učinili smo ono što smo odlučili. Vjerujem kako je ovo tek početak naših avantura.

Mi smo sebi dopustili biti ono što jesmo, svaki na svoj način igrajući se ovog puta fiktivnim ulogama Indiane Jonesa na biciklu u potrazi za valovima. Sljedećeg puta igra će možda biti nešto drukčija.
Život ide, a na svakome je od nas želi li živjeti život ili ga promatrati u budnom snu misleći da ga živi.
Unutarnji kompas ili duša uvijek pjeva i za svakog od nas postoji odabir.

Život je čudo. Svaki dan je čudo…“

Bilješka o autoru:

Oscar Piljek rođen je 16. travnja 1989. godine u Rijeci. Posljednjih petnaestak godina bavio se skateboardingom, što ga je približilo radu s kamerama. Preko street art skateboardinga smišljao je kako uklopiti interijere i eksterijere u scenografiju. Montaže su rađale kratke videouratke, ali shvatio je kako to nije njegova jedina ljubav. Lekcija koju ga je skateboarding naučio je pronaći ono što te ispunjava, držati se nekog svog puta i to poslije nositi sa sobom. A zanima ga štošta: surfanje, trčanje, fotografija, snimanje, kuhanje i u svemu tome “fura svoj stil”.

Ključne riječi: Oscar Piljek, Ivan Saganić, Ekspedicija 7 milja, avantura, putopis, surf, biciklizam, svijest, sreća, duhovnost

E-mail:  Oscar Piljek

Naslov: Svaki dan je čudo
Autor: Oscar Piljek
Broj stranica: 254
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2018.
ISBN: 978-953-336-519-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.