PORUKE RATNIKA SVJETLOSTI, PORUKE S ONE STRANE, Ivan Žganec

PORUKE RATNIKA SVJETLOSTI, PORUKE S ONE STRANE, Ivan Žganec

SKU: WALT-140002

15,26  (114,98 kn)

Autor: Ivan Žganec

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

„Vi se niste na ovom planetu našli slučajno. Vi znate da vaš život ima višu svrhu, vi osjećate i čujete unutrašnji poziv. Neka vas srce vodi na ovom putu. Djelujte onako kako vam srce govori, djelujte iz čistog duha. Vi niste do ovih riječi došli slučajno. Ove riječi su napisane za vas, Ratnike Svjetlosti. One su napisane za vas hrabre koji ste se usudili doći ovdje i pohrvati se s izazovima života. Vi znate što jeste. Nemojte u to sumnjati jer potraga vas može odvesti na pravi put, put srca. Vi jeste mi, mi jesmo vi, mi smo jedno, mi smo jedna velika obitelj, mi smo Obitelj svjetlosti. Znamo da vam zna biti teško i da se promjene čine sporim. Ali, vi se sada udružujete i povezujete i tako jačate jedni druge. Na taj način lišavate jedan drugoga osjećaja usamljenosti. Iz našeg kuta gledanja, vi izrastate u divove. O vama se priča i piše na drugim planetima. Ovaj Svemir pun je života kao mravinjak. Dozvolite drugima da na nekim dalekim planetima o vama pričaju graciozne i veličanstvene priče. Ostavite tragove svjetlosti na ovom planetu za vječnost. Neka te priče jednog dana izrastu u legende o čuvarima svjetlosti, informacijama i ljubavi na jednom biseru, na jednom planetu. Jer, vi to i jeste: vi ste čuvari, vi ste Ratnici Svjetlosti“.

Bilješka o autoru/autorici:

Ivan Žganec rođen je 17.03.1984. u Koprivnici. Unutrašnji poziv odveo je autora na nepoznati životni put. Ova knjiga je samo otisak na tom putu, samo šapat u vječnosti.

Ključne riječi: Duhovnost, životna potraga, smisao života, anđeli, rekonekcija, ratnici svjetlosti, putovanje duše, više dimenzije, Carlos Castaneda, don Juan

Naslov: Poruke Ratnika Svjetlosti, Poruke s one strane
Autor: Ivan Žganec
Broj stranica: 186
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2014.
ISBN: 978-953-336-133-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.