ŠTEFEKOVI BOŽÍČNI CAJTI, Josipa Kocman Grošinić

SKU: W-1496

16,00  (120,55 kn)

Autor: Josipa Kocman Grošinić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Štefekovi božíčni cajti – po kajkavski“ je dječja kajkavska slikovnica o dječaku Štefeku i božićnim običajima u njegovoj obitelji. Nastala je kao nastavak prve slikovnice „Štefekovi jadi od A do Ž“. Svrha ove priče je promicanje i očuvanje kajkavske baštine, tradicije i kajkavskog narječja od najranije dobi te osiguranje daljnje promocije kajkavske literature među djecom i mladima.

Ova slikovnica izrađena je uz financijsku podršku Krapinsko-zagorske županije. Sadržaj slikovnice u isključivoj je odgovornosti autora i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati odrazom stajališta Krapinsko-zagorske županije.

 

Bilješka o autorici:

Josipa Kocman Grošinić magistra je primarnog obrazovanja s modulom hrvatskoga jezika. Do sada je

izdala dvije knjige. Prva knjiga je „Mali rječnik govora Budinščine“, a druga digitalno i tiskano izdanje slikovnice „Štefekovi jadi od A do Ž“. Sudjelovala je kao predavač na nekoliko skupova s temom očuvanja kajkavskog narječja u nastavi i izvannastavnim aktivnostima. Dobitnica je godišnjeg priznanja udruge „Kajkaviana“.

 

Naslov: Štefekovi božíčni cajti
Autor/autorica: Josipa Kocman Grošinić
Broj stranica: 24
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023..
ISBN: 978-953-336-967-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.