AVIN, DJEVOJČICA KOJA JE TRAŽILA VJETAR, Igor Narandžić

SKU: W-1391

8,00  (60,28 kn)

Autor: Igor Narandžić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak: Djevojčica po imenu Avin slavi rođendan u prirodi. Naizgled mala nezgoda u kojoj vjetar gasi svjećice  na torti umjesto nje, pokreće lavinu događaja i djevojčica započinje svoj uspon prema vrhu planine. Uspon prema saznanju. Priča je to o malom svijetu, u kojem su neke stvari vrlo bitne, stvari na koje su odrasli već odavno zaboravili. Drevni elementi voda, vatra, zrak i zemlja prave društvo djevojčici Avin u ovoj fantastičnoj priči.

 

Bilješka o autoru: Igor Narandžić, rođen 1976. godine u Zadru. Završio je studij grčkog i francuskog jezika i književnosti.  Od malih nogu uživa u  poeziji, prozi, kratkim pričama, osvrtima i esejima. Nikad nije objavljivao što je dobar razlog da  napokon počne. Kaže, da mu je pisanje poput disanja. Vrlo mu je važna dominantna ideja oko koje gradi tekst. Danas živi i radi u Splitu.

Piše kolumnu „Pod otvorenim nebom“ za portal morski.hr

Ima svoj blog na koji poput neke stare platforme/podruma odlaže ono što jednostavno neko vrijeme mora odležati

E-mail: Igor Narandžić

Naslov: Avin, Djevojčica Koja Je Tražila Vjetar
Autor: Igor Narandžić
Broj stranica: 16
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-901-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.