ŠUTNJA JE ZLATO I OSTALE ŽIVOTNE LAŽI, Patrik Weiss

ŠUTNJA JE ZLATO I OSTALE ŽIVOTNE LAŽI, Patrik Weiss

SKU: W-0627

6,24  (47,02 kn)

Autor: Patrik Weiss

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ova zbirka poezije daje simpatično upakiranu ali opet oštru kritiku na ljudske navike te društvene vrijednosti. Poanta ove zbirke je u tome da koliko god uzaludno se činilo, treba konstantno pisati, kritizirati i govoriti o problemima današnjice te kako o mojim tako i o onima mojih prethodnika, suvremenika i nasljednika. Zbirka se sastoji od ljubavnih pjesama, pjesama opuštenog, fluidnog karaktera, te pjesama koje su znatno oštrije i mnogo više kritički nastrojene.

Bilješka o autoru:

Patrik Weiss je rođen 1. svibnja 1996. godine u Rijeci. Pohađao je osnovnu školu Trsat nakon koje nastavlja školovanje u Ekonomskoj školi Mije Mirkovića u Rijeci gdje se susreće sa mnogo živopisnih duša koje na njega ostavljaju dubok trag te se potkraj trećeg razreda odlučuje prvi put uzeti pero u ruke. Patrik je pisac koji odbacuje trendove, kojeg ne zanima gramatika. On je pisac čiste emocije i trenutka. Završivši srednju školu, polaže državnu maturu te upisuje Kulturologiju na Odsjeku za kulturalne studije pri Filozofskom fakultetu u Rijeci. Trenutno je redovan student druge godine. Zbog ljubavi prema poeziji i vjeri u mogućnost poboljšanja nas i našeg društva odlučuje izdati prvu zbirku pjesama. Ostatak života sada je nova avantura, a buduće pothvate i zanimljivosti ćete moći pročitati u novim zbirkama koje će uslijediti.

Ključne riječi: Šutnja, zlato, život, laži, poezija, kritika, samoća, sreća, bol, nemoć, rastanak, sastanak, ljubav, suze, agonija, poboljšanje, kraj, mrak, svjetlo, tišina, pustoš, nemilosrdnost, borba

E-mail: Patrik Weiss

Naslov: Šutnja je zlato i ostale životne laži
Autor: Patrik Weiss
Broj stranica: 68
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2017.
ISBN: 978-953-336-398-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.