SMARAGDNI ZID, Dorian Sabo

SMARAGDNI ZID, Dorian Sabo

SKU: W-0526

13,26  (99,91 kn)

Autor: Dorian Sabo

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Werner Akker stoji pored prozora. Iz daljine se čuje jazz. Neonska svjetla ga zasljepljuju. Njegova djevojka Mavis mu predlaže da iziđu. On se boji da gubi razum. Priča sa Žoharom svaku noć. Čuje glasove. Želi pobjeći iz tog kvarta. Želi promijeniti svoj život. Ona inzistira. Werner nevoljko pristaje na još jedan izlazak koji će obilovati alkoholom, drogom i grijehom. Werner pristaje na još jedan izlazak u Smaragdni Zid, no boji se što će ga večeras tamo dočekati. S čime će se suočiti u svom privatnom paklu?

Bilješka o autoru:

Dorian Sabo rodio se 2. ožujka 1992. u Zagrebu. Ubrzo nakon rođenja, preselio se s roditeljima u Osijek, gdje živi i danas. Nakon završetka Prirodoslovno-matematičke gimnazije, 2010. upisuje Pravni fakultet u Osijeku. Svoj prvi roman, Apoptoza, objavljuje sredinom 2014. godine. Iduće godine završava fakultet i zapošljava se. Trenutno pohađa doktorski studij na Pravnom fakultetu u Osijeku. Smaragdni Zid je njegov drugi roman.

Ključne riječi: Smaragdni Zid, Smaragd, Zid, Jazz, Žohar, alkohol, svjetla, droga, vikend, Werner Akker, grijeh, zabava, izlazak, pakao, Ružičasti Slonovi

E-mail: Dorian Sabo

Naslov: Smaragdni Zid
Autor: Dorian Sabo
Broj stranica: 254
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-326-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.