ŠKOLA TRENERA, Tihana Dragičević

ŠKOLA TRENERA, Tihana Dragičević

SKU: W-0938

20,00  (150,69 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

 UVOD

 

„Širok osmijeh uvijek je najbolja vrsta uvoda.“

– Tihana Dragičević

Zamislite sad da vam se smiješim, od uha do uha. Naime, uvodi se pišu zadnji, a ja sam ovu knjigu upravo dovršila. Iznimno sam zadovoljna što ove riječi stoje pred vama i daju vam u ruke raznolike boje kojima možete vlastitom tehnikom oslikati trenersko platno, spojiti svoje dugogodišnje iskustvo i pisanu teoriju, razbiti mitove, prikazati kako uistinu danas stvari stoje. Moja je dugogodišnja želja bila moći vam objasniti sve što znam o ovoj temi, a da se ne ponavljam jer se radi o pisanoj riječi,. Ovo je moj korak Poticaja (bit će vam jasno o čemu govorim kad stignete do poglavlja Naprednih trenerskih vještina).

Još 2013. godine osmislila sam koncept modularne Škole trenera®, intenzivne edukacije za obuku trenera, koja nudi rad na identitetu, a ne samo na vještinama. Treneri, ti moderni profesori koji na ovomu tržištu plivaju većinom samouki, hrabri i ushićeni. U tomu sam trenutku i sama radila kao trener i vidjela da ti pojedinci vole edukaciju te da kako motiviraju polaznike na uspjeh, tako razvijaju i motiviraju sebe. Meni je bilo lakše snalaziti se jer imam profesorsko zvanje. Samo lakše, no ne i lako. Trebalo je pratiti trendove tržišta, a i sve zahtjevnije odrasle polaznike. I tad sam shvatila da na tržištu postoji potreba koju svojim kompetencijama mogu zadovoljiti. Moram priznati da sam u tomu trenutku postala uzbuđena i neumorno stvarala prve nacrte Škole trenera® koje sam isprobavala gdje god se stvorila prilika. Ono na čemu je njezin fokus neminovno raste. Danas imam svoju kompaniju u sklopu koje kroz patentiranu Školu trenera® prolaze generacije polaznika i kolege koji ju sa mnom vode. Čak i u Nizozemskoj odrađujem englesku inačicu pod nazivom Practicing Trainership, trening koji pohađa impresivnih četrdesetak polaznika u jednoj generaciji.

Ono zadovoljstvo i osmjeh s početka odlomka nalazi se u tomu da su moje bilješke, skripte, uručci, šale, primjeri i mudrosti napokon poprimili oblik tiskane knjige. Njome sam željela pojednostavniti proces učenja polaznika Škole trenera®, ali i otvoriti ju ostalima koji se na ovaj ili onaj način susreću s temom edukacije. Nastojala sam dati pojedinosti i širu sliku – pogledajte samo kakav je sadržaj! Nastojala sam zadovoljiti vas vizualce, kako ne biste rekli da u ovoj knjizi nema sličica i da je suhoparna. Nastojala sam umiriti znanstvenike među vama pa su svi citati i referencije uredno popisani. Tablice su tu da se organizirani praktičari ne gube u moru jednolikih slova. Ništa nije ukradeno kako se etičari ne bi mrštili. Oni brzi uživat će u moru primjera, dok će oni koji vole promišljati moći promišljati o modelima i načelima iza tih primjera. Ukratko, pred vama se nalazi sukus mojega desetogodišnjega rada kao profesora, kao unutarnjega/vanjskoga trenera i kao edukatora-trenera. Za mene sad dolazi točka na kraju rečenice, a za vas, nadam se, dvotočka na početku. Uživajte!

Vaša

Tihana
tihana@elevate.hr

 

Sažetak:

Priručnik za trenera 21. stoljeća
Postanite majstor u prenošenju znanja, vještina i motivacije

Bilješka o autoru/autorici:

Tihana Dragičević je coach, trener, mentor i managing director u Elevate-u. Radila je u vodećim svjetskim kompanijama kao što su Allianz i Bayer na nacionalnim i regionalnim pozicijama razvoja ljudi. Nadogradila je svoju fakultetsku profesorsku diplomu s još dvije certificirane međunarodne te postala COACH,  Oxford Coaching & Mentoring School i NLP MAJSTOR, Richard Bandler. Tri godine bila je u predsjedništvu Hrvatske udruge za coaching gdje trenutno nastupa u ulozi predsjednice Etičkog povjerenstva. Par puta godišnje održava  treninge za obuku trenera i coacheva u Nizozemskoj.
Ima preko 10 godina iskustva u edukaciji, točnije  coachingu i treningu individua, kompanija i udruga. Zalaže se za izvrsnost u svakom pogledu i smatra da smo svi svoje remek djelo. Najviše doprinosi temama leadershipa, individualnog i timskog coachinga i supervizije,  motivacije i konflikata SDI®, te obuke trenera kroz ŠKOLU TRENERA® i obuke coacheva kroz akreditiranu ŠKOLU COACHEVA, koja je međunarodno priznata od strane Europskog savjeta za mentorstvo i coaching (EMCC).

Ključne riječi: Trening, skola trenera, edukacija, nlp, vještine, komunikacija

Link: www.tihanadragicevic.com

         https://elevate.hr/o-nama/

E-mail: Tihana Dragičević  

Naslov: Škola trenera
Autor: Tihana Dragičević
Broj stranica: 192
Nakladnik: Elevate d.o.o.
Godina izdanja: 2019 .
ISBN: 978-953-48578-0-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.