PSIHOLOŠKI ZAPLET: KRATKE PRIČE O UVIDIMA, Monika B. Melnjak

SKU: W-1470

12,00  (90,41 kn)

Autor: Monika B. Melnjak

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Živimo u svijetu u kojem su rad na sebi, mentalno zdravlje, psihologija i psihološke teme izuzetno dostupni i poznati širokim masama; a opet u suštini toliko daleki i nerazumijevajući. Psihološki zaplet djelo je psihologinje koja kroz kratke price dočarava kako zapravo okolinski faktori djeluju na ljudske emocije i ponašanja, kako se razvijaju obrambeni mehanizmi i kako si u tome možemo pomoći. Temeljeći svoje priče na brojnom i raznovrsnom iskustvu, priče obojane autentičnim komičnim opaskama, čitatelju pomaže u sticanju uvida kako bi postali aktivni sudionici u stvaranju sebe kao psihološki stabilne osobe zadovoljne svojim životom.

 

Bilješka o autorici:

Monika B. Melnjak psihologinja je i poduzetnica koja 2020.g. otvara privatni Centar za mentalno zdravlje MBM u Varaždinu, prvi takav na području sjeverne RH. Svoju poslovnu karijeru započela je 2017.g. stažiranjem u Općoj bolnici Varaždin, nakon čega je tamo dobila i posao na odjelima za pedijatriju i psihijatriju.

Iskustvo je sticala radeći i u poliklinici, vrtiću, savjetovalištu i kao asistent na fakultetu “Sveučilište Sjever”. Bila je dopredsjednica Društva psihologa Varaždin te članica organizacijskih odbora “Godišnja konferencija psihologa 2018”, “Psihošpancir 2019” te “Psihošpancir 2020”. Sudjelovala je na raznim konferencijama i kongresima. Usavršavala se kao klinički psiholog završavajući brojne edukacije za psihodijagnostički instrumentarij.

Bila je članica radne skupine za analizu kurikuluma za predmet “Građanski odgoj” na području Varaždinske županije.

Volontirala je gotovo cijelo vrijeme studentskog života u Rijeci, u Udruzi LORI. Humanitarni angažman nastavila je ostvarivati kroz sudjelovanje u timu koji je nosio prijavu Varaždin for Youth Capital 2021 i 2022, kao i projekt “#recimikakosi koji je u cilju imao osvještavanje važnosti mentalnog zdravlja kroz likove “Filsi” koji danas postoje kao dječja kartaška igra uz koju djeca uče o emocijama.

Monika svoje široke interese i želju za stalnim angažmanom nastoji realizirati na način da se ostvaruje kroz različite poslove i aktivnosti te nastoji živjeti u skladu sa svojim potrebama i vizijom, izvan društveno postavljenih okvira.

Njezina misija je doprinjeti na razne načine društvu da ono bude mentalno zdravije, s trenutnim ciljem da pomaže ženama da postanu #svestosamoduvijekhtjelabiti.

E-mail: Monika B. Melnjak

 

Naslov: Psihološki zaplet: kratke priče o uvidima
Autorica: Monika B. Melnjak
Broj stranica: 118
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-957-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.