LORI, Ankica Brekalo

SKU: W-1458

15,00  (113,02 kn)

Autor: Ankica Brekalo

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sadržaj ovog pitkog štiva na jednostavan i slikovit način, koristeći najčešće dječju logiku, nastoji pojasniti apstraktne pojmove ljudskog uma i duha, njihovu aktivnost i međuovisnost, ali i ukazati na neslućene sposobnosti i moć kada se udruže.

To je ujedno i okvirna priča unutar koje su ispričane kratke priče o nadnaravnim iskustavima, a proživljavaju ih troje bića jedne te iste osobe: djevojčica Lori, razigrana i maštovita, poistovjećena je s našim duhovnim bićem, Lora s odraslim dijelom nas koji je u dodiru s fizičkom stvarnošću, razmišlja i djeluje, a Loren s krutim roditeljem koji se čvrsto drži svojih znanja.

Godinama zanemarivana Lori, odlučila je izboriti se za njihovu pažnju i prihvaćanje pa se počela najprije potajno igrati njihovim mislima. Na čudnovate načine bi im ispunjavala želje i rješavala nerješive probleme, priređujući im razna iznenađenja i neočekivane obrate situacija i pri tome se lijepo zabavljala. Kako je uspjela steći njihovo povjerenje i pridobiti ih za suradnju, saznaje se iz zanimljivih priča temeljenih na istinitim događajima.

Bilješka o autorici:

Ankica Brekalo, holistička iscjeliteljica, pisanjem se počela baviti tek u svojim zrelim godinama, do kada je sakupljala bogato životno iskustvo iz kojeg je učila i oslobađala svoj duhovni potencijal. To je ujedno i sadržaj njene prve knjige „Otac, Sin i ja“, nagrađene književnom nagradom Gorančica, riječkoga Novoga lista.

Prije dvadeset godina aktivno se počela baviti bioenergijskim terapijama, kojima je odškrinula vrata u otkrivanju duhovnih sposobnosti čovjeka. Vođena Isusovim riječima: „Sve što mogu ja, možete i vi“, slutila je da u duhovnom dijelu ljudskoga bića leži ta nadnaravna moć pa je počela istraživati tajne ljudskoga duha i uma.

Svoje spoznaje i iskustva o tome podijelila je, ovom knjigom, s vama.

E-mail: Ankica Brekalo

 

Naslov: LORI
Autorica: Ankica Brekalo
Broj stranica:
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-951-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.