NAJDUŽA NOĆ, T. A. Marra

SKU: W-1472

14,99  (112,94 kn)

Autor: T. A. Marra

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Lorna je vlasnica Uklete princeze, kuće za odmor na obali jezera Lisst, nedaleko od istoimenoga gradića na dalekom sjeveru. Nakon dugo vremena ima priliku ostvariti jedan od svojih snova – biti domaćin festivala „Najduža noć“ koji se održava za vrijeme zimskog solsticija i Ukletu princezu učiniti nezaobilaznim mjestom na glazbenoj karti svijeta. U tom pothvatu nesebičnu pomoć i podršku ima od svojih prijatelja Agate i Björna.

Kaju, svjetski poznatom pijanistu i kompozitoru, život se vrti samo oko jedne stvari – glazbe. U njegov pomalo tajanstven život, osim obitelji, troje braće i sestre Vere, rijetki imaju pristup. Sestra i on dijele istu ljubav prema glazbi, ali ne i želju za velikim brojem ljudi oko sebe. Kad ga Vera nagovori da sudjeluje na festivalu, nije očekivao da će sresti Lornu koja dijeli jednaku strast prema glazbi poput njega. S druge strane, kad se zaposlila u Ukletoj princezi, Vera nije mislila da će upoznati Lornina prijatelja Haru, mladoga korejskog glazbenika. Susret s njime je sve samo ne ono što je zamišljala.

Hoće li glazba prizvati jedno davno sjećanje, a susret dvoje strastvenih glazbenika sve promijeniti? Hoće li festival koji slavi svijetlo rasplamsati snove i je li glazba uistinu univerzalni jezik koji ne poznaje granice?

Roman „Najduža noć“ podsjetit će vas na to da su usponi i padovi u životu neizbježni, ali i da od svojih snova nikad ne trebate odustati. Eklektični ansambl likova nasmijat će vas te otkrit dinamičnu mrežu emocija, ljubavi i prijateljstva.

 

Bilješka o autoru/autorici:

T. A. Marra ljubiteljica je matematike, proučavanja ljudskog ponašanja i međuljudskih odnosa. Piše pjesme, kratke bajke i priče od srednje škole. Kao i njezini likovi, vjeruje da je nemoguće moguće, kao i njezini likovi ima ideje koje u njezinoj glavi zvuče fantastično, ali u njihovoj realizaciji vrlo često nešto pođe u krivom smjeru. Voli rock i rock n roll, obožava plesati, piti pivo s Prijateljima, i ne može zamisliti dan bez glazbe. Kad ne piše, razmišlja o pisanju, ljubavi, ljudima, glazbi i paralelnim svjetovima. Čita o tim istima stvarima.

Najduža noć je prvi roman u serijalu Noći u Lisstu.

T. A. Marra je aktivna na društvenim mrežama i tamo možete saznati više o njezinim romanima i serijalu Noći u Lisstu.

Instagram – https://www.instagram.com/t.a.marra_books/

E-mail: T. A. Marra

 

Naslov: Najduža noć
Autor/autorica: T. A. Marra
Broj stranica: 212
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2023.
ISBN: 978-953-336-958-7 svezak, 978-953-336-968-6 cjelina
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.