PRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun Kladarić

PRIČE IZ MOG ŽIVOTA, Antun Kladarić

SKU: WPRZ-130068

8,89  (66,98 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Knjiga je skup kratkih priča – prikaza interesantnih scena iz života autora, od tridesetih godina dvadesetog stoljeća do današnjihi dana, prateći njegove korake od seoske škole i života na selu, preko srednje škole, drugog svjetskog rata, bogoslovije, bijega prema Blajburgu, prvog zaposlenja, obitelji, sve do mirovine. Knjiga je puna ne samo detalja koji su interesantni njegovoj obitelji nego su te priče i vrlo interesantne sličice iz života, rada, tehnologije i društva tih godina.

Bilješka o autoru :

Rođen 1928. godine u selu Podcrkavlje poviše Slavonskog Broda, gdje se neki Franyo Kladarić spominje već u popisu stanovništva iz 1698. Školovan za strojara a u duhu radio-amater i eletkrotehničar imao je u struci istraživačkoga dara i izleta u druga područja te puno profesionalnih uspjeha i priznanja. Privatno blag i razložan suprug i otac dva sina, uvijek zlatnih ruku za vlastitu kuću i susjede, i nadasve odličan pripovjedač.

Ključne riječi:
memoari, Podcrkavlje, Slavonski Brod, Selce, tvornica Đuro Đaković Slavonski Brod, tvornica Bratstvo Novi Travnik, tvornica Končar Zagreb

Link:
http://antun.kladaric.net
E-mail: Antun Kladarić

Naslov: Priče iz mog života
Autor: Antun Kladarić
Broj stranica: 274
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2013.
ISBN: 978-953-336-068-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.