KAKO SAM IH IMALA, Lucy Lust

KAKO SAM IH IMALA, Lucy Lust

SKU: W-1166

13,01  (98,02 kn)

Autor: Lucy Lust

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Ja sam jedna od vas. Naizgled nebitna u moru bitnih, ali konačno najbitnija samoj sebi. Kao što i vi trebate biti, ako to već niste. Mnogi će se prepoznati u knjizi. Neki će prepoznati svoju sestru, prijateljicu ili neku drugu dragu osobu. Draže bi mi bilo da niste imali ovakve doživljaje i neukrotive izljeve emocija. Da ste živjeli neke bolje, mirnije načine života i imali predivna ljubavna iskustva. Nekima od vas će knjiga biti lako i pitko „ljetno“ štivo za odmor i opuštanje, a u nekima će probuditi cijeli spektar emocija i tako im pomoći da shvate kako nisu jedini ovakve „muke mučili“.

Jesam li u braku imala sindrom kuhane žabe? Jesu li me veze i odnosi s muškarcima porušili ili nadograđivali, učvrstili ili oslabili? Jesam li išta naučila o životu i ljubavi?

Obično neobične anegdote prikazane kroz antologiju izabranih i probranih muškaraca koji su bili svojevrsni učitelji u autoričinom životu bilo da su se događali ili samo dogodili i na taj način svojim djelovanjem ili ne djelovanjem pomagali joj da se izgradi kao osoba kakva je sada. Zamišljena kao Priručnik samoj sebi ova antologija probranih muškaraca mogla bi vas i nasmijati i rastužiti, neke i razljutiti ako se prisjete svojih iskustava. Nadam se da će vas trgnuti iz monotonije i potaknuti na razmišljanje. O sebi. O drugima iz svoje okoline. O životu. O ljubavi. O propuštenim prilikama. O grijehu. O sitnicama koje život znače. O tome da u životu treba uživati, a ne samo ga proživjeti.

Vi odlučite kako će vama poslužiti.

Bilješka o autorici:

Optimistična, vedra, vesela i vrlo empatična osoba proživljavala je nešto što ste možda i sami proživjeli, ali ste reagirali drugačije ili slično. Učeći na svojim iskustvima rasla je i nadograđivala se preslažući kockice u svojoj glavi kako bi što bezbolnije preživjela padove, pretvarala prepreke u šanse za uspone i uživala, a ne samo živjela u ovom životu. Faktografski napisana poglavlja mogla su biti i samo dio nekog bloga no autorica je nepopravljivi ljubitelj knjiga i željela je omirisati svoja iskustva ukoričena u knjigu koja bi mogla pomoći i drugima tako da ispuni neku sitnu potrebu za znatiželjom i opuštanjem ili da oživi u vama neke davno zaboravljene emocije i sjećanja ili da vas podsjeća na neku vama dragu osobu. U svakom slučaju želja joj je da vas trgne iz monotonije i potakne na razmišljanje, na neku novu spoznaju, neku inspiraciju, ali najviše od svega na zabavu i osmijeh s užitkom!
Piše pod pseudonimom. Prerasla je strah da će netko nešto loše misliti o njoj zbog iskrenog iznošenja svojih doživljaja. Pseudonim je zato što se smatra jednom od mnogih. Na ovaj način ipak ispunjava svoju želju da ostane neprimjetna iako iskače iz mase nudeći vam sebe kao otvorenu knjigu.

Ključne riječi: Priručnik, razmišljanje o sebi, djetelina, sreća, ljubav, život, odrastanje, propuštene prilike, grijeh, seks, igra, snovi, lucidni, holodek/holodeck, kockice, iskustvo, transurfing, pomoć, ravnoteža, primanje, davanje, želja, namjera, djelovanje, otpuštanje, sklad, srce, razum

Link: Instagram: @lucija_lust

E-mail: Lucy Lust 

 

Naslov: Kako sam ih imala
Autorica: Lucy Lust
Broj stranica: 224
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-761-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.