STOPOM DO BUVLJAKA, Ana Majkić

STOPOM DO BUVLJAKA, Ana Majkić

SKU: W-1233

12,34  (92,98 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Spajanje različitosti u nama nosi velike borbe. Spajanje različitih dijelova u jednu cjelinu rizici su koje sami sa sobom poduzimamo. Biti prihvaćen predstavlja temeljnu ljudsku težnju. Sve je moguće kada se sastanu jedinke koje se preklapaju, zajedno grade i kreiraju bolji svijet, čistiji okoliš i zdraviji život.“ U romanu nas autorica fikcijom upućuje na mogućnost otvaranja novih poglavlja u našim životima i potiče na promišljanje o svakodnevnim akcijama koje kao individualna bića možemo poduzeti kako bismo svjesnim odlukama kreirali ispunjeniji život sebi i drugima. Roman je koncipiran u tri dijela te je time omogućeno čitanje sadržaja redoslijedom koji svaki čitatelj proizvoljno odabire. Mogli bismo reći da svaki dio predstavlja mali roman za sebe te je ponavljajućim čitanjem omogućen dašak svježine s obzirom na to da se tijek misli i priče mijenja u skladu s odabranim redoslijedom. Sadržaj je pitak i neobvezujući, dok s druge strane, izaziva dublje promišljanje te ga time svrstava u zanimljivo štivo kojim možemo proširiti svoje stavove i mišljenja o svakodnevnim malim stvarima. I sve to čini na zabavan metaforički način.  

 

Bilješka o autorici:

Ana Majkić rođena je 1979. godini u Banjoj Luci.

Ključne riječi: Prvo, Drugo, Oba

E-mail: Ana Majkić 

 

Naslov: Stopom do buvljaka
Autor/autorica: Ana Majkić
Broj stranica: 70
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2021.
ISBN: 978-953-336-797-2
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.