DOŠLO JE NEKO DRUGO VRIJEME, Luka Premer

DOŠLO JE NEKO DRUGO VRIJEME, Luka Premer

SKU: W-0552

6,62  (49,88 kn)

Autor: Luka Premer

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Bilješka o autoru:

Luka Premer rođen je 22. 9. 1999. godine u Zagrebu. Odrastao je u zagrebačkom kvartu Dubrava gdje je pohađao Osnovnu školu Retkovec. 2014. godine upisuje Privatnu umjetničku gimnaziju koju pohađa kao učenik trećeg razreda. Napisao je stotinjak pjesama, no ovo mu je prva objavljena zbirka. Osim pisanjem amaterski se bavi i režijom, te je snimio 5 svojih filmova, a u nekima je i sam sudjelovao kao glumac. U svom kreativnom izričaju najčešće se bavi problemom mladih, njihovim načinom komuniciranja i utjecajem medija.

Naslov: Došlo je neko drugo vrijeme
Autor: Luka Premer
Broj stranica: 84
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-343-1
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.