BESKRAJNA PJESMA TEBI LJUBAVI MOJA, Dinko Bekavac

BESKRAJNA PJESMA TEBI LJUBAVI MOJA, Dinko Bekavac

SKU: W-1321

6,24  (47,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga je namijenjena ljubiteljima poezije koji vole pjesme ljubavne. Ova moja 10 knjiga poezije posvećena je mojoj voljenoj supruzi Nadi.

 

Bilješka o autoru:

Rođen 19. studenog 1941. godine u Lovreću. U ratnom vihoru 1941. godine s roditeljima seli i živi u ravnoj Slavoniji. Školuje se, arhitekt, radi na mnogim odgovornim poslovima. Ženi se i seli u Kaštela i tu živi sve do danas. Još kao dijete imao je sklonosti slikarstvu, romantičar po prirodi voli lirske pjesme. Nakon umirovljenja, vraća se slikarstvu, izlaže na brojnim izložbama i piše poeziju. Nakon promocije devet knjiga pod nazivom „Kaštelanske piruete“, „Na obroncima snova“, „U aleji tamarisa“, „Sanjam te“, „Samo tvoj“, „More Ljubavi“, „Jedina moja ljubavi“, „More ljubavi II“, „Ljubav i more mog života“, izdaje desetu knjigu pod nazivom „Beskrajna pjesma tebi ljubavi moja“.

Ključne riječi: ljubav žene

E-mail: Dinko Bekavac

 

Naslov: BESKRAJNA PJESMA TEBI LJUBAVI MOJA
Autor: Dinko Bekavac
Broj stranica: 84
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2022.
ISBN: 978-953-336-857-3
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.