STUBIŠTE, Iva Ždero Petričević

STUBIŠTE, Iva Ždero Petričević

SKU: W-0460

10,62  (80,02 kn)

Autor: Iva Ždero Petričević

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Zbirka pjesama „Stubište“ skup je različitih, većinom misaonih, pjesama od kojih su neke nastale još puno prije same objave. Sam naziv zbirke je po istoimenoj pjesmi čija simbolika upućuje na autoričine uspone i padove, a da je sve to zaista vrijedno čitanja, pokazuje činjenica da je zbirka „Stubište“ izabrana među 10 najboljih na natječaju za najbolju neobjavljenu zbirku pjesama u 2015., u Sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu.

Bilješka o autorici:

Rođena je 1988. god. u Imotskom. Prvu pjesmu napisala je kad joj je bilo 7 godina i otad ne prestaje pisati. Osim poezije piše i prozu, kratke priče i aforizme. „Stubište“ je, što se autorice tiče, samo otvoren prolaz za sve ono što tek ima za reći.

Ključne riječi: Iva Ždero Petričević , Stubište, Dodjela nagrade Anđelko Novaković 2015, zbirka

Linkovi:

Adresa bloga http://izpblog.wordpress.com/ 
Facebook stranica – https://www.facebook.com/IZP-329970633863989/ 

Naslov: Stubište
Autorica: Iva Ždero Petričević
Broj stranica: 136
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-275-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.