SEZONKA, Gordana Frgačić

SEZONKA, Gordana Frgačić

SKU: W-0547

17,12  (128,99 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Kad joj se život kakav je poznavala i u kojem se tako dugo osjećala sigurnom raspao pred očima, Maja počinje gubiti tlo pod nogama. No unatoč teškim životnim okolnostima odlučuje uzeti stvar u svoje ruke i napokon preuzeti svoj dio odgovornosti u braku. Uvjerena da je o životu naučila sve što je bilo potrebno i da ju je obiteljska tragedija očvrsnula te da je ništa više ne može iznenaditi, počinje ostatak svog života graditi na krhotinama kako bi osigurala egzistenciju svojoj obitelji. Dugo izbivanje s tržišta rada i gotovo nikakve kvalifikacije nisu joj pružale veliki izbor i sezonski posao na obali koji je dobila zahvaljujući svojoj prijateljici činio se kao dobro privremeno rješenje. Sigurna u svoje vrijednosti i načela s kojima je odrastala, njegovala je pomalo romantičnu sliku o životu i ništa je nije moglo pripremiti na ono što dolazi i s čime će se morati suočiti. Događaji koji su uslijedili natjerali su je da preispita odnose na kojima se temeljio njezin život, a najviše prijateljski odnos s Katom i supružnički odnos s obožavanim Zlatanom. U kasnim tridesetima počinje shvaćati da ne poznaje dovoljno sebe ni ljude koji je okružuju, što će je ubrzo dovesti u nezamislivu životnu situaciju. Maja je lik koji će čitatelji ili voljeti ili prezirati, no većinu će natjerati da si i sami postave presudna životna pitanja. Koliko zapravo poznajete sami sebe? Možete li sa sigurnošću reći kako biste postupili u dvojbenoj životnoj situaciji? Jeste li iskreni prema sebi? I ono najvažnije – znate li opraštati sebi i drugima?

Bilješka o autorici:

Gordana Frgačić rođena je 1972. god. u Varaždinu. Nakon završene osnovne škole ubrzo seli u Zagreb radi nastavka školovanja. Godine 1997. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu završava studij njemačkog jezika i književnost i poljskog jezika i književnosti.

Još za vrijeme studija počinje raditi kao profesorica njemačkog jezika, no vrlo brzo nastavlja karijeru u korporativnom svijetu međunarodnih tvrtki kao menadžerica za ljudske resurse. Svoja iskustva iz korporativnog svijeta pretočila je u dvije knjige: „Zašto smo manje plaćene“ objavljena je 2012. godine u izdanju nakladničke kuće V.B.Z., a „Kako dobiti posao“ objavio je isti nakladnik 2014. godine. Objavljuje i poeziju na društvenim mrežama, a „Sezonka“ je njen prvi roman.

Autoricu možete pratiti i kontaktirati preko društvenih mreža Facebook, LinkedIn i Instagram

E-mail: Gordana Frgačić

Naslov: SEZONKA
Autorica: Gordana Frgačić
Broj stranica: 264
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-592090-8
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.