POVJESNICA

POVJESNICA

SKU: W-1063

10,62  (80,02 kn)

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Knjiga „Povjesnica – doprinos otoka Brača u Domovinskom ratu i slobodnoj plovidbi Jadranom“ je zbornik radova o autentičnom svjedočenju skupine bračkih branitelja i dragovoljaca o krucijalnim danima obrane Splita i akvatorija Splitskih vrata sredinom studenoga 1991. godine protiv agresivnih nasrtaja tadašnje Jugoslavenske ratne mornarice. Desetak najodgovornijih branitelja i dragovoljaca koji su tada obnašali važne zapovjedne i društveno-političke dužnosti sudjelovali su u predmetnoj publikaciji s vlastitim tekstom svaki pojedinačno. Knjiga je vrijedan doprinos memorijalno-dokumentacijskoj građi za buduća povijesna istraživanja na temu Domovinskog rata.

E-mail: Stjepan Lapenda 

 

Naslov: Povjesnica
Urednik: Zvonimir Franjković
Broj stranica: 170
Nakladnik: Vlastita naklada
Godina izdanja: 2020.
ISBN: 978-953-336-686-9
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

 

Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.