NISU SVI MRŠAVI - MRŠAVI, NI SVI DEBELI - DEBELI

NISU SVI MRŠAVI – MRŠAVI, NI SVI DEBELI – DEBELI

SKU: WPPZ-110002

10,62  (80,02 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

SAŽETAK:
Autor je aktualnom problemu ovisnosti prišao razumljivim govorom te kroz 150 stranica napisanih lapidarnim stilom, pod 112 podnaslova, uspio znanstvenu materiju demistificirati.  Debljina je kao najraširenija ovisnost poslužila kao model za nalaženje puta oslobađanja i od drugih oblika ovisnosti. Često korištenu ironiju i ponekad satiru autor opravdava riječima: „Zar se može drugačije reći istina“.
BILJEŠKA O AUTORU:
Rođen na otoku Hektorovića i Lučića 1921. godine. Bavio se različitim granama medicine, od specijalizacije higijene i socijalne medicine, preko doktorata na temu medicine dubinskih ronilaca, pa do četrnaest godina suživota s ovisnicima. Kao stipendist WHO-a boravio je u Francuskoj, Belgiji i Nizozemskoj. Vodio je ŠNZ „Andrija Štampar“, ogranak Split. Višegodišnji urednik „Vjesnika liječnika Dalmacije.“ Živi i radi u Splitu.
Naslov: NISU SVI MRŠAVI – MRŠAVI, NI SVI DEBELI – DEBELI “NORMALU” TREBA ZASLUŽITI
Autor: Antun Stipišić
Broj stranica: 160
Nakladnik: Redak
Godina izdanja: 2011.
ISBN: 978-953-7595-49-4
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.