DIJETE KOJE ŠEĆE PSIĆE, Svetlana Vlašić

DIJETE KOJE ŠEĆE PSIĆE, Svetlana Vlašić

SKU: W-0438

13,01  (98,02 kn)

Autor: Svetlana Vlašić

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Autorica opisuje svoje odrastanje 70 – ih godina sa svim turbulencijama u shvaćanju pravila koje donose odrasli; roditelji, učitelji. Život joj ponekad uljepšava, ali ponekad i zagorčava starija sestra uz koju odrasta i zajedno traže načine kako izbjeći stroga pravila odraslih. Druženje i igru s djecom iz zgrade u kojoj stanuje autorica opisuje kao iskustvo uživo bez mobitela i facebooka, a kroz knjigu se provlači i trajna čežnja za psićima koje nikad nije uspjela za uvijek zadržati. Posebno mjesto u djetinjstvu autorica daje svojim bakama i djedovima uz koje je vežu najnježnije emocije i sjećanja. Kraj knjige donosi osvrt na sadašnje vrijeme i spoznaju, kako se do danas, nije puno toga promijenilo, i – i dalje smatra da odrasli (ponekad) stvarno nisu normalni u svojim pokušajima i namjerama da djeci pruže bolji svijet.

Bilješka o autorici:

Svetlana Vlašić rođena je u Puli 1966. godine gdje i danas živi i radi. Velika je zagovornica Montessori pedagogije i dječjih prava. Povremeno radi u Strukovnoj školi gdje predaje grupu predmeta kozmetičke struke. Jesmo li zaista pametniji od životinja, pitanje je koje postavlja sebi i drugima, a razlog za to navodi u činjenici kako životinje nikad neće zagaditi, opustošiti i zatrovati staništa svojim budućim naraštajima u tolikoj mjeri da će dovesti u pitanje njihov opstanak. Njenu javnu Ispriku djeci objavljuje Jutarnji list i u kratkom vremenu dobiva gotovo 10 000 pozitivnih komentara. Dijete koje šeće psiće prvi je roman ove autorice.

Ključne riječi: Dijete, djetinjstvo, igra, odgoj, škola, roditelji, bake, djedovi, psići, čežnja, nesnalaženje u pravilima odraslih.

E-mail: Svetlana Vlašić

Naslov: Dijete koje šeće psiće
Autorica: Svetlana Vlašić
Broj stranica: 120
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-255-7
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.