OTAC, SIN I JA, Ankica Brekalo

OTAC, SIN I JA, Ankica Brekalo

SKU: W-0577

15,93  (120,02 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:

Sažetak:

Kroz kratke autobiografske priče autorica promišlja o svom životu i životu čovjeka uopće. U prvom dijelu knjige (Buđenje) introspekcijom sagledava ulogu krutih autoriteta, od roditeljskog i društvenog do religijskog, sa svim okolnostima koje su u doba odrastanja utjecale na formiranje njezine osobnosti te kako se one odražavaju na njezin život. U drugom dijelu (Nova svijest) otkriva svoje iscjeliteljske sposobnosti i, koristeći se njima, spoznaje svoju duhovnu snagu s pomoću koje na novim iskustvima i spoznajama uči, sazrijeva i oslobađa se predrasuda, mnogih vjerovanja, kao i autoriteta Crkve i duhovnog jednoumlja.

Bilješka o autorici:

Ankica Brekalo rođena je 1958. u Gorskom kotaru, od roditelja doseljenih iz Bosanske Posavine. Odrastajući u skromnoj radničkoj i religioznoj obitelji te u maloj zatvorenoj zajednici koja nije blagonaklono prihvaćala došljake, stvorila je kompleks neprihvaćenosti i manje vrijednosti koji su obilježili njezin daljnji život. U dvadeset prvoj godini života doživljava veliku osobnu tragediju, a poslije i niz teških životnih situacija. Snažna povezanost s prirodom još od djetinjstva pomogla joj je da uspješno prođe kroz katarzu. Ojačala je samopouzdanje i postala stabilna i cjelovita osoba. Napustila je uredski posao i sada se bavi duhovnim i bioenergijskim iscjeljivanjem, a pisanje joj je postalo posebna ljubav.

Ključne riječi: stablo, kamen, Otac, Isus, crkva, autoritet, duša, grijeh, ljubav, svijest, bioenergija, priroda

E-mail: Ankica Brekalo

Naslov: Otac, sin i ja
Autorica: Ankica Brekalo
Broj stranica: 214
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-361-5
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.