POSLJEDNJI ADAM, Danijel Polanec

POSLJEDNJI ADAM, Danijel Polanec

SKU: W-0470

7,96  (59,97 kn)

Nakladnik: Redak

Plaćanje kod preuzimanja

Platite gotovinom svom dostavljaču

Sigurna online kupovina

100% sigurno online plaćanje

Sažetak:


Sažetak:

Knjiga se bavi temeljitim istraživanjem biblijskih i povijesnih dokaza radi utvrđivanja pravog identiteta Isusa Krista. Njegov identitet je u ranoj povijesti kršćanstva po svemu sudeći izmijenjen kako bi odgovarao slici koja je najviše odgovarala religioznom i filozofskom promišljanju onog vremena. Prava istina o Isusu će mnoge iznenaditi, a neke čak i razočarati. Međutim ona je puno značajnija za vjeru svakog kršćanina od doktrinarnog gledišta na kojemu su do sada gradili svoju vjeru u njega.

Bilješka o autoru:

Rođen sam u Splitu 1966.godine, u gradu čiji nastanak je povezan sa palačom koju je izgradio car Dioklecijan kao posljednji progonitelj kršćana, a sada živim sa svojom obitelji u Solinu, gradu poznatom kao Salona u kojem je namjesnik provincije Dalmacije, Marko Aurelije Junije po naredbi cara Dioklecijana 304. godine dao pogubiti mnoge kršćane među njima i biskupa Dujma koji je došao iz Sirijske Antiohije, grada u kojem su sljedbenici Isusa Krista prvi put nazvani kršćanima. U razdoblju od 2000. godine se bavim dubljim istraživanjem Biblije i njenih učenja iz čega je nastala knjiga ‘Tajne nebeskog kraljevstva’ od 20 svezaka koja nije objavljena, ali je zato iz te knjige izdvojen svezak ‘Posljednji Adam’ kao zasebna knjiga koju sam morao objaviti zbog njenog posebnog značaja za sve kršćane, a posebno one koji vole zaviriti u biblijske tajne, od kojih je ova o Isusu najvažnija.

Ključne riječi: Novi svjetski poredak, Isus Krist, Adam, čovjek, Bog, logos, inkarnacija, preegzistencija, stvaranje, smrt, uskrsnuće, besmrtnost, vječni život, tajna…

Link: www.biblijske-tajne.com
E-mail: Danijel Polanec

Naslov: Posljednji ADAM
Autor: Danijel Polanec
Broj stranica: 250
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2016.
ISBN: 978-953-336-283-0
Tisak: digitalni tisak knjiga – print na zahtjev 


Kako naručiti knjigu? Proces online kupovine jednako funkcionira za sve kupce, s jedinom razlikom u tome što što kupci iz inozemstva za područje dostave moraju odabrati “Europa” ili “Ostale zemlje svijeta”, a za vrstu plaćanja WSPay (kreditna kartica) ili Virmanom (bankovni transfer).

Molimo kliknite ovdje za detaljni vodič kroz proces narudžbe ili nas kontaktirajte za više informacija.

Upiti i odgovori

Kako biste kupovali na Webknjižari, ne morate se registrirati. Ipak, ukoliko planirate pregledavati našu selekciju proizvoda ili naručivati više od samo jednom, registracija će vam omogućiti brže završavanje kupnje i zadržavanje proizvoda u vašoj košarici čak i ako napustite web stranicu.